SERIE A

Σισέ: "Θα πάω σε Οσέρ ή Μαρσέιγ"

Σισέ: "Θα πάω σε Οσέρ ή Μαρσέιγ"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποκάλυψε στην "Equipe" ότι θέλει να επιστρέψει στο Σαμπιονά για να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ. Τι είπε για Εθνική Γαλλίας, αφλογιστία και το "θάψιμο στην Αθήνα"!

Αν και έχει να σκοράρει εδώ και 10 ολόκληρες αγωνιστικές στο Καμπιονάτο (μοναδικό του γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στη Μίλαν στο "Σαν Σίρο"), ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν "καταθέτει τα όπλα" και με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του "Equipe" έδωσε υπόσχεση ότι θα... ξεμπλοκάρει σύντομα.

Επιπλέον, ο πρωήν αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε την επιθυμία του να βρεθεί στα τελικά του Euro 2012 με την Εθνική Γαλλίας, ενώ μίλησε επίσης για το πως νίκησε τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του αλλά και το πως τον βοήθησε ο Παναθηναϊκός να ξανασταθεί στα πόδια του.

Οι δηλώσεις του Γάλλου σούπερ σταρ στην "Equipe":

Για το γεγονός ότι έχει να σκοράρει από την πρεμιέρα του Καμπιονάτο: "Μου λείπει το γκολ αλλά δεν τα παρατώ, θα ξεμπλοκάρω. Είναι αλήθεια, περνώ μία δύσκολη περίοδο στη Λάτσιο, δεν σκοράρω εδώ και 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχω δώσει όμως καθοριστικές ασίστ.

Αν και λίγο αγχωμένος, τις τελευταίες εβδομάδες έχω καλές εμφανίσεις. Είμαι ικανοποιημένος αφού έχω βελτιωθεί όσον αφορά στην τεχνική μου. Χάρη και σε μένα, η Λάτσιο είναι πρώτη στη βαθμολογία.

Για την Εθνική Γαλλίας και την απουσία του από τις κλήσεις του Μπλαν για τα δύο τελευταία φιλικά των "τρικολόρ" με ΗΠΑ και Βέλγιο: "Είναι άσχημο όταν μένεις εκτός, όμως κατάλαβα ότι ο προπονητής θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους. Ξαναβρήκα θέση στην εθνική, δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια ειδικά τώρα. Θέλω να πάω στα τελικά του Euro".

Για τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, το 2004 με τη Λίβερπουλ και το 2006 με την Εθνική Γαλλίας: "Μπορώ και ξαναβλέπω τις εικόνες από τους τραυματισμούς μου, όταν πρόκειται για άλλους παίκτες κλείνω τα μάτια. Το 2004 θυμάμαι ότι αστειευόμουν με τους γιατρούς στο νοσοκομείο.

Έλεγα "θα κάνω ωραίες διακοπές στην Ιμπίθα". Την επόμενη ημέρα της εγχείρισής μου το 2006 ξύπνησα με έναν τρομερό πόνο στο στήθος, ήθελα να διαλύσω το κρεβάτι".

Για όσους τον θεωρούσαν "τελειωμένο" μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του και την αναγέννησή του στον Παναθηναϊκό: " Άκουγα να λένε "Ο Σισέ είναι νεκρός, θα τον θάψουν στην Αθήνα". Γέλασα πολύ. Δεν κάνω τίποτα προτού να έχω κάτι στο μυαλό μου, υπέγραψα στον Παναθηναϊκό για να μπορέσω έτσι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Ήξερα ότι θα πετύχαινα πάρα πολλά γκολ και έτσι έγινε".

Για τον μεγάλο στόχο των 100 γκολ στη Λιγκ 1 (έχει σταματήσει στα 94): "Μου λείπουν μόνο έξι γκολ και μπορώ να εγγυηθώ ότι θα στρογγυλοποιηθεί αυτό το νούμερο, δεν μπορεί να τελειώσει έτσι. Θα ήταν ωραίο να γυρίσω, όμως μόνο για δύο ομάδες: Οσέρ ή Μαρσέιγ".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ