SERIE A

Σισέ: "Γιατί όχι πρωτάθλημα με τη Λάτσιο;"

Σισέ: "Γιατί όχι πρωτάθλημα με τη Λάτσιο;"
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε στην επίσημη παρουσίασή του από τη Λάτσιο ότι είναι ευγνώμων για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της, ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί η νέα του ομάδα το σκουντέτο, δήλωσε: "Γιατί όχι; Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες".

Ο Κλαούντιο Λοτίτο προχώρησε την Κυριακή στην επίσημη παρουσίαση των επτά καλοκαιρινών αποκτημάτων της Λάτσιο (Σισέ, Κλόζε, Στανκεβίτσιους, Κονκό, Τσάνα, Λούλιτς και Μαρκέτι), με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να "κλέβει την παράσταση".

Ο 29χρονος Γάλλος σούπερ σταρ ευχαρίστησε τους οπαδούς των "λατσιάλι" για την θερμή υποδοχή που του ετοίμασαν κατά την άφιξή του στη Ρώμη, έδωσε σύνθημα για υψηλές πτήσεις των "αετών" τη φετινή σεζόν ("γιατί όχι σκουντέτο;"), ενώ έκανε ντρίμπλα όταν ρωτήθηκε για το νέο λουκ στο μαλλί του!

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία αποτελείται από σπουδαίους παίκτες. Θέλω να κάνω μεγάλη αυτή την ομάδα.

Μετά, όταν θα έχω δώσει πάρα πολλά στο γήπεδο, θα σκεφτώ και κάτι για το λουκ μου", ξεκίνησε τις δηλώσεις του το "μαύρο λιοντάρι" της Λάτσιο, και συνέχισε:

"Ήμουν πολύ ευτυχισμένος από την υποδοχή των οπαδών. Είναι πάντα δύσκολο να αλλάζεις συνήθειες, γλώσσα, χώρα.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τους οπαδούς που με υποδέχτηκαν στο Φιουμιτσίνο, επειδή ήταν ένα σημαντικό ξεκίνημα για μένα. Θα προσπαθήσω να τους το ανταποδώσω.

Σκουντέτο; Γιατί όχι. Η ποιότητα που έχει αυτό το γκρουπ, ατομική και ομαδική, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει έναντι της ποιότητας των άλλων ομάδων".

Λοτίτο: "Ο Σισέ ήθελε πολύ να έρθει στη Λάτσιο"

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, προλόγισε τον Σισέ λέγοντας ότι σημαντικό ρόλο στην μετακίνησή του στο "Ολίμπικο" έπαιξε η ισχυρή του βούλησε να φορέσει την μπιανκοτσελέστε φανέλα.

"Οφείλω να ευχαριστήσω τον Σισέ, ήθελε πάρα πολύ να έρθει στη Λάτσιο. Χρειάστηκε να μιλήσει ο ίδιος με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να καταστήσει σαφές ότι ήθελε μόνο την ομάδα μας.

Θέλει τώρα να δείξει στο πρωτάθλημά μας την αξία του, που είναι αδιαμφισβήτητη όχι μόνο για τα γκολ που έχει πετύχει, αλλά για το γεγονός ότι κατάφερε να ξεπεράσει δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.

Είναι παίκτης που είχε πολύ μεγάλη θέληση να επιστρέψει. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με τη βοήθεια όλων.

Σε αυτή την περίπτωση η συμπεριφορά των οπαδών είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή της διοίκησης.

Εμείς θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεση της Λάτσιο 24 ώρες το 24ωρο, και θέλουμε εκείνοι να είναι ο 12ος παίκτης μας στο γήπεδο.

Με τον Κλόζε και τον Σισέ ξυπνήσαμε την υπερηφάνεια αυτής της ομάδας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των "λατσιάλι".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ