SERIE A

Ρόκι: "Ο Τότι κάνει τον κωμικό"!

Ρόκι: "Ο Τότι κάνει τον κωμικό"!

Το ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα πήρε... φωτιά. Ο Φραντσέσκο Τότι δήλωσε πως ο τεχνικός των "λατσιάλι" Έντι Ρέγια είναι το γούρι για την ομάδα του και ο Τομάζο Ρόκι έδωσε σκληρή απάντηση.

"Για μένα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Το να παίζεις κόντρα στη Λάτσιο για μένα είναι κάτι το ξεχωριστό, αλλά στο τέλος μετρούν οι τρεις πόντοι.

Για μένα δεν αλλάζει τίποτα με το να κερδίσουμε για πέμπτη συνεχόμενη φορά", τόνισε ο Φραντσέσκο Τότι σε συνέντευξή του την Πέμπτη (13/10) αναφορικά με το "derby della capitale", και πρόσθεσε:

"Το ντέρμπι που μου άρεσε περισσότερο είναι το τελευταίο επειδή είναι η πρώτη φορά που πέτυχα δύο γκολ σε ένα ντέρμπι και επειδή προερχόμουν από μία περίοδο με πάρα πολλές κριτικές.

Ήταν το ντέρμπι που ονειρευόμουν. Τα ντέρμπι της Ρώμης είναι ωραία και για την κριτική που γίνεται".

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι που έγινε όμως ερώτηση στον αρχηγό της Ρόμα για το ποιος πιστεύει πως θα είναι ο άνθρωπος του ντέρμπι. Η απάντησή του;

"Ο άνθρωπος του ντέρμπι; Ο Ρέγια, είναι το γούρι μας", δήλωσε αστειευόμενος ο Τότι, υποννοώντας προφανώς το αρνητικό σερί που έχει ο Ρέγια ως τεχνικός της Λάτσιο κόντρα στους "τζαλορόσι", με τέσσερις σερί ήττες.

Όπως ήταν αναπόφευκτο, η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον αρχηγό της Λάτσιο, Τομάζο Ρόκι: "Ο Τότι κάνει τον κωμικό ηθοποιό τώρα στην τηλεόραση, για αυτό μπορεί να είπε και την ατάκα για τον Ρέγια", είπε ο αρχηγός των "λατσιάλι", ενώ ρωτήθηκε για την απουσία του Τότι (τραυματίας), είπε:

"Δεν με αφορά αυτό το πρόβλημα. Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Ρόμα και όποιον αγωνιστεί για αυτήν με τη μάξιμουμ συγκέντρωση. Το ποιος θα παίξει δεν μετράει στο συγκεκριμένο παιχνίδι".

Όσον αφορά στο αν ο Έντι Ρέγια έχει άγχος να σημειώσει την πρώτη του επιτυχία ως προπονητής της Λάτσιο κόντρα στη συμπολίτισσα, ο εδώ και μία οκταετία "λατσιάλε" σημείωσε:

"Βλέπω ήρεμο τον Ρέγια. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν έχει νικήσει ποτέ τη Ρόμα, Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη φορά θα τη νικήσει".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ