SERIE A

Ουντινέζε και Σασουόλο για Μήτρογλου!

Ουντινέζε και Σασουόλο για Μήτρογλου!
INTIME SPORTS

Στην αποκάλυψη πως Ουντινέζε και Σασουόλο είναι έτοιμες να μπουν στη μάχη της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου προχώρησε με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα της "Gazzetta dello Sport". Διαβάστε αναλυτικά.

Η Φενέρμπαχτσε εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα ως η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά απ'όλες στον Κώστα Μήτρογλου αν φύγει από τη Φούλαμ, όμως όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport", με τον 27χρονο στράικερ φλερτάρουν ανοιχτά και δύο ιταλικοί σύλλογοι: η Ουντινέζε και η Σασουόλο.

"Ο μπόμπερ της εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα όμως δεν φαίνεται να είναι η Αγγλία ο προορισμός του. Η Σασουόλο τον είχε φλερτάρει δύο χρόνια πριν και ενδέχεται να επιστρέψει στη διεκδίκησή του.

Ουντινέζε και Σασουόλο για Μήτρογλου!

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ραντεβού μεταξύ του μάνατζέρ του και της Ουντινέζε, αν και το υψηλό κασέ του ίσως να αποτελέσει εμπόδιο για τους φριουλάνι. Στο παράθυρο υπάρχει και η Φενέρμπαχτσε του Ιταλού αθλητικού διευθυντή, Τζουλιάνο Τεράνεο, ο οποίος είναι έτοιμος να εγγυηθεί στον 27χρονο πάνω από 2.000.000 ευρώ τη σεζόν με τα οποία αμείβεται τώρα", αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό μέσο.

"Όλοι θέλουν τον Μήτρογλου", αναφέρει η "Gazzetta dello Sport" μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ