SERIE A

Ήττα η Μίλαν, με Τέβες η Γιουβέντους

Ήττα η Μίλαν, με Τέβες η Γιουβέντους

Με δύο γκολ του Λούκα Τόνι η Ελλάς Βερόνα νίκησε 2-1 την Μίλαν στην πρεμιέρα της Serie A, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. "Διπλό" η Γιουβέντους επί της Σαμπντόρια με γκολ του Τέβες (videos)

Με έκπληξη ξεκίνησε η Serie A, καθώς η Ελλάς Βερόνα νίκησε με 2-1 την Μίλαν στο "Μπεντεγκόντι", έχοντας πρωταγωνιστή τον Λούκα Τόνι.

Το πρώτο τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα το πέτυχε ο Αντρέα Πόλι, ανοίγοντας στο 14' το σκορ για τους "ροσονέρι", με το πρώτο γκολ στην καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Λούκα Τόνι στο 30' με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και ο 36άχρονος στράικερ στο 53' ολοκλήρωσε την ανατροπή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αμπιάτι με τον ίδιο τρόπο.

Αργότερα η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σαμπντόρια στην Γένοβα.

Ο Κάρλος Τέβες πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο 58', σκοράροντας στο ντεμπούτο του στην Serie A, έπειτα από ασίστ του Πογκμπά.

Ήττα η Μίλαν, με Τέβες η Γιουβέντους

Οι συνθέσεις

ΒΕΡΟΝΑ: Ραφαέλ, Κατσιατόρε, Μόρας, Μαϊέτα, Αλμπερτάτσι, Ντονάτι (84' Χάλφρεντσον), Ρόμουλο, Ζορζίνιο, Γιάνκοβιτς, Μαρτίνιο (78' Χουάν Γκόμες), Τόνι (85' Κάτσια).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν (77' Ρομπίνιο), Μοντολίβο, Πόλι, Νοτσερίνο, Μ'Μπαγ Νιάνγκ (64' Εμάνιουελσον), Ελ Σααραουί (64' Πετάνια), Μπαλοτέλι.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (3-5-2): Άνζελο Ντα Κόστα, Γκασταλντέλο (72' Μουστάφι), Παλόμπο, Αντρέα Κόστα, Εράμο (72' Σοριάνο), Πέδρο Ομπιάνγκ, Ντε Σιλβέστρι, Μπεράρντι (83' Καστελίνι), Κρστίτσιτς, Έντερ, Γκαμπιαντίνι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιντάλ, Πογκμπά, Λίχτσταϊνερ, Κουάντουο Ασαμόα, Πίρλο, Τέβες (90' Γιορέντε), Βούτσινιτς (89' Τζοβίνκο).

*κόκκινη 90' Καστελίνι

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Ελλάς Βερόνα - Μίλαν 2-1 (30' και 53' Τόνι / 14' Πόλι)

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 0-1 (58' Τέβες)

Κυριακή

Ίντερ - Τζένοα (19:00)

Κάλιαρι - Αταλάντα (21:45)

Λάτσιο - Ουντινέζε

Λιβόρνο - Ρόμα

Νάπολι - Μπολόνια

Πάρμα - Κιέβο

Τορίνο - Σασουόλο

Δευτέρα

Φιορεντίνα - Κατάνια (21:45)

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 0-1

Ελλάς Βερόνα - Μίλαν 2-1

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ