SERIE A

Ο Μπουφόν αποθεώνει Τότι

Ο Μπουφόν αποθεώνει Τότι

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έστειλε μήνυμα στον Τότι για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το ντεμπούτο του στη Serie A, τονίζοντας πως ο καπιτάνο της Ρόμα έχει γράψει την ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

"Αγαπητέ Φραντσέσκο, έχεις γράψει την ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου: 20 χρόνια Serie A, τι στόχος... Ειλικρινείς ευχές", ανέφερε αρχικά ο Μπουφόν με αφορμή την επικείμενη συμπλήρωση 20 χρόνων (28/3/93-28/3/13) από το ντεμπούτο του Φραντσέσκο Τότι στη Serie A, με τον πορτιέρε της Γιουβέντους να συνεχίζει:

"Έχω ακόμα την εικόνα του πρώτου σου γκολ, ήταν ένα ματς Ρόμα-Φότζα. Ξεκινήσαμε μαζί στην Εθνική Ιταλίας Κ15, ζήσαμε υπέροχα χρόνια στην εθνική και συνεχίζουμε να συναντιόμαστε ως αντίπαλοι στα γήπεδα της Serie A, όπου συχνά (10 φορές για την ακρίβεια, όσα και τα γκολ που μου έβαλες) ως πρωταθλητής που είσαι ξέχασες τη φιλία μας...

Μετά το τελικό σφύριγμα ξανά χαμόγελα μεταξύ μας, όπως όταν φοβόμουν πως θα μου κάνεις λόμπα και σου απέκρουσα ένα πέναλτι...

Εμείς οι δύο είμαστε μία τυχερή γενιά: είναι αλήθεια ότι μετά τα 30 κάθε μία σεζόν ισοδυναμεί με επτά, όμως εσύ μοιάζεις να γυρίζεις πίσω στο χρόνο αντί να γερνάς.

Έχεις γράψει την ιστορία του ποδοσφαίρου, το παρόν και το μέλλον. Είσαι ένας παίκτης που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Και για μένα θα είσαι πάντα ένας ατζούρο. Σε αγκαλιάζω, ο φίλος σου Τζίτζι", καταλήγει το μήνυμα του Μπουφόν, όπως το μετέφερε στον Τότι μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Ansa.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ