SERIE A

Ο Ρανιέρι "απειλεί" τον Ντοναντόνι

Ο Ρανιέρι "απειλεί" τον Ντοναντόνι
INTIME SPORTS

Η Πάρμα είναι έτοιμη να "κουνήσει μαντήλι" στον Ρομπέρτο Ντοναντόνι και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ οι δύο υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι οι Κλάουντιο Ρανιέρι και Τζανφράνκο Τζόλα.

Μετά από τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Πάρμα ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο καθώς η ομάδα του βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Serie A και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα η καρέκλα του τρίζει... επικίνδυνα.

Όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport", ο Ιταλός τεχνικός είναι αναγκασμένος να νικήσει τουλάχιστον το ένα από τα δύο προσεχή ματς των "κροτσάτι" (εντός με Κάλιαρι την Κυριακή και εκτός με Νάπολι την ερχόμενη αγωνιστική) για να κρατήσει τη θέση του, διαφορετικά η νέα διοίκηση της ομάδας θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του με έναν εκ των Κλάουντιο Ρανιέρι ή Τζανφράνκο Τζόλα.

Ο Ρανιέρι "απειλεί" τον Ντοναντόνι

Σε δύσκολη θέση ο Ρομπέρτο Ντονατόνι, ο οποίος θέλει μόνο νίκη με την Κάλιαρι την Κυριακή για να αντιστρέψει το κλίμα και να διατηρήσει τη θέση του στον πάγκο της Πάρμα

Κοινός παρονομαστής για τους δύο προπονητές είναι η... Πάρμα την οποία έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είχε καθήσει στον πάγκο της τη σεζόν 2006-07 και την είχε κρατήσει στην κατηγορία παίζοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο ενώ ο Τζόλα είχε αγωνιστεί στην Πάρμα από το 1993 μέχρι το 1996, σκοράροντας 63 γκολ και κατακτώντας ένα Κύπελλο UEFA και ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ