SERIE A

Ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο για... Μπόατενγκ

Ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο για... Μπόατενγκ

Ρόμα και Λάτσιο δεν θα κοντραριστούν μόνο για το δεύτερο απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League αλλά όπως όλα δείχνουν και για τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Οι δύο ομάδες της "αιώνιας πόλης" παίρνουν μέρος σε ένα ιδιότυπο μπρα ντε φερ με στόχο την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως οι μάχες τους θα συνεχιστούν και μετά το φινάλε της σεζόν σε μεταγραφικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" Ρόμα και Λάτσιο γλυκοκοιτάζουν αμφότερες τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, ο οποίος ναι μεν έχει αρκετή καλή πορεία στη Μπουντεσλίγκα και στόχος των ανθρώπων της Σάλκε είναι να τον κρατήσουν αλλά επιθυμία του ίδιου είναι η επιστροφή στη Serie A.

Ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο για... Μπόατενγκ

Ο 28χρονος Γκανέζος μέσος αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (2010-13) στην Ιταλία με τις φανέλες των Τζένοα και Μίλαν ενώ σύντροφός του είναι η πανέμορφη Ιταλίδα μοντέλο, Μελίσα Σάτα, η οποία έχει δηλώσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα πως θα ήθελε να γυρίσει κάποια στιγμή στην πατρίδα της.

Δεν είναι πάντως μόνο οι "λύκοι" και οι "αετοί" που θα δώσουν μάχη για να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του Μπόατενγκ από τη νέα σεζόν καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του αναμένεται να μπουν και άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Ίντερ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ