SERIE A

Νέστα: "Η Λάτσιο μπορεί να προσπεράσει τη Ρόμα"

Νέστα: "Η Λάτσιο μπορεί να προσπεράσει τη Ρόμα"

Ο άλλοτε ηγέτης της άμυνας της Λάτσιο, Αλεσάντρο Νέστα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Στέφανο Πιόλι και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι "λατσιάλι" μπορούν να πάρουν τη 2η θέση από τη Ρόμα.

Μπορεί να είναι κάτοικος ΗΠΑ πλέον ("τα παιδιά μου έχουν μάθει καλά τη γλώσσα, η τελευταία μου κόρη γεννήθηκε στην Αμερική και το σχέδιο είναι να παραμείνω εδώ") παρόλα αυτά ο Αλεσάντρο Νέστα δεν ξεχνάει ούτε το Καμπιονάτο ούτε φυσικά τη Λάτσιο.

Ο 39χρονος παλαίμαχος άσος, ένας από τους ποιοτικότερους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν εμφανιστεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες, μίλησε στην "Corriere dello Sport" για τους "αετούς" του Στέφανο Πιόλι που εντυπωσιάζουν στη φετινή Serie A και υποστήριξε ότι έχουν τα φόντα ακόμα και για τη 2η θέση.

"Η επιλογή του Πιόλι ήταν εξαιρετική. Είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, είχα την τύχη να τον γνωρίσω στο Κοβερτσάνο, επ'ευκαιρία μίας διάλεξης. Κάνει εκπληκτικά πράγματα στη Ρώμη.

Μου αρέσει ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πράγματα, ξεκίνησε έτσι και έτσι αλλά τώρα η ομάδα έχει βρει μία σταθερή απόδοση. Η Λάτσιο παίζει πολύ καλά, είναι ωραίο να την βλέπεις στο γήπεδο.

06 Jan 2002:  Alessandro Nesta of Lazio in action during the Serie A match between Inter Milan and Lazio, played at the Giuseppe Meazza Stadium, Milan.    DIGITAL IMAGE Mandatory Credit: Allsport UK/Getty Images
06 Jan 2002: Alessandro Nesta of Lazio in action during the Serie A match between Inter Milan and Lazio, played at the Giuseppe Meazza Stadium, Milan. DIGITAL IMAGE Mandatory Credit: Allsport UK/Getty Images GETTY IMAGES

Για τον προπονητή μου έχει μιλήσει και ο πρώην συμπαίκτης μου, Μάρκο Ντι Βάιο. Μου εξήγησε πώς αντιμετώπισαν μία δύσκολη σεζόν στη Μπολόνια, πώς διαχειρίστηκε την ομάδα σε δύσκολες στιγμές, πώς άλλαξε συγκεκριμένες καταστάσεις", δήλωσε ο Νέστα, ο οποίος για τη μάχη της 2ης θέσης δήλωσε:

"Σίγουρα μπορεί να περάσει τη Ρόμα η Λάτσιο! Το εύχομαι ως οπαδός της Λάτσιο και ως αθλητής που εκτιμάει τη δουλειά του Πιόλι, το αξίζει. Είναι δύσκολα τα πράγματα πάντως αφού απομένουν πολλά παιχνίδια.

Η Ρόμα και η Νάπολι έχουν γεμάτα ρόστερ, δεν θα είναι εύκολο".

Σημειώνεται πως η Λάτσιο κάλυψε μία διαφορά 12 πόντων από τη Ρόμα το τελευταίο διάστημα και τώρα απέχει μόνο έναν πόντο από τη συμπολίτισσά της, με τους "αετούς" να γλυκοκοιτάζουν πλέον τη 2η θέση που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ