SERIE A

Νέες βολές κατά Γιουβέντους από Μπενίτεθ

Νέες βολές κατά Γιουβέντους από Μπενίτεθ

Η Νάπολι αντιμετωπίζει στο "Olimpico" τη Λάτσιο όμως ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη... Γιουβέντους. Διαβάστε τις φαρμακερές ατάκες του για την "βέκια σινιόρα".

Μετωπική επίθεση κατά της Γιουβέντους με αφορμή τη διαιτησία στο πρόσφατο παιχνίδι της Νάπολι με τους Τορινέζους άφησε με σημερινές του δηλώσεις ο Ράφα Μπενίτεθ.

"Η πολεμική που ξέσπασε μετά το ματς με τη Γιούβε; Σήμερα χάρη στο ίντερνετ έχουμε τη δυνατότητα να πάμε και να βλέπουμε τι έλεγαν στο παρελθόν Μπουφόν, Αλέγκρι και Μαρότα όταν δεν ήταν στη Γιουβέντους.

Μιλούσαν για υποταγή. Γράψτε στο ίντερνετ λέξεις κλειδιά όπως "Μπουφόν, Πάρμα και διαιτητές" ή "Αλέγκρι, Μουντάρι, Μίλαν" ή ακόμα "Μαρότα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Πάρμα, διαιτητές". Δεν γεννηθήκαμε χθες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός, για να προσθέσει αναφορικά με το επικείμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Λάτσιο.

"Όλοι είδαμε κόντρα στη Γιουβέντους ότι η Νάπολι άξιζε κάτι περισσότερο. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς με τη Λάτσιο που είναι σημαντικό αλλά όχι αποφασιστικό.

Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λάτσιο που τα πηγαίνει πολύ καλά αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Πάμε στο Olimpico για να πάρουμε τη νίκη, είμαστε αισιόδοξοι και θα πάμε με τη σωστή νοοτροπία".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ