SERIE A

Μόρας, Ταχτσίδης ή Μίλαν;

Μόρας, Ταχτσίδης ή Μίλαν;

Εντυπωσιακή μάχη γίνεται στη Serie A, στην οποία πέντε ομάδες παλεύουν για την έκτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Δείτε το πρόγραμμά τους.

Σχεδόν τα πάντα έχουν κριθεί στην Ιταλία, αφού μοιάζει πολύ δύσκολο η Γιουβέντους να χάσει το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της. Ωστόσο, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο θα πάρει όποιος τερματίσει στην έκτη θέση.

Αυτή τη στιγμή πέντε ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις την έκτη θέση και τα πάντα θα κριθούν στα επόμενα τρία παιχνίδια. Περιθώρια για λάθος δεν υπάρχουν, ενώ το ενδιαφέρον συνεχώς και αυξάνεται. Δείτε το πρόγραμμα στις αγωνιστικές που απομένουν και τη βαθμολογία:

Η βαθμολογία

6. Τορίνο 52

7. Λάτσιο 52

8. Βερόνα 52

9. Πάρμα 51

10. Μίλαν 51

Το προγραμμα των ομάδων

Τορίνο

Κομβικό παιχνίδι για την Τορίνο, στην οποία παίζει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, είναι αυτό με την Πάρμα. Φυσικά δε θα είναι εύκολο ούτε αυτό με την Κιέβο, η οποία μάχεται για την παραμονή, όμως, σε περίπτωση που το πάρει θα υποδεχτεί την ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα.

@ Κιέβο

Πάρμα

@ Φιορεντίνα

Λάτσιο

Όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι με τη Βερόνα. Η Ίντερ είναι αδιάφορη, η Μπολόνια άκρως προβληματική και έτσι αν καταφέρουν οι Ρωμαίοι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να νικήσουν τους Βερονέζους, τότε ίσως είναι και το μεγάλο φαβορί για την έκτη θέση.

Βερόνα

@ Ίντερ

Μπολόνια

Βερόνα

Όπως για τη Λάτσιο έτσι και για εκείνη το καθοριστικό είναι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. Ωστόσο, το πρόγραμμά της είναι σαφώς πιο δύσκολο, αφού η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα και έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο ανταγωνιστικές και επικίνδυνες ομάδες έστω κι αν είναι αδιάφορες.

@ Λάτσιο

Ουντινέζε

@ Νάπολι

Πάρμα

Ίσως έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα από κάθε άλλη ομάδα. Είναι και τυχερή που πηγαίνει στη Λιβόρνο την τελευταία αγωνιστική, αφού είναι πολύ πιθανό να έχουν πέσει οι "αμαράντο" και να είναι αδιάφοροι. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το παιχνίδι κλειδί είναι αυτό με την Τορίνο, το οποίο δίνει εκτός έδρας.

Σαμπντόρια

@ Τορίνο

Λιβόρνο

Μίλαν

Αν μιλούσαμε για τη Μίλαν των προηγούμενων χρόνων, τότε αυτομάτως θα ήταν το φαβορί. Ωστόσο,φέτος παρουσιάζεται άκρως προβληματική και γι' αυτό βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση. Δεδομένης της κατάστασης της Αταλάντα όλα θα κριθούν στο ντέρμπι του Μιλάνου, αφού τα άλλα δύο παιχνίδι είναι στο χέρι των "ροσονέρι".

Ίντερ

@ Αταλάντα

Σασουόλο

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ