SERIE A

Καβάνι: "Νάπολι για πρωτάθλημα"

Καβάνι: "Νάπολι για πρωτάθλημα"

Ο Έντινσον Καβάνι τόνισε σε συνέντευξή του πως το πρωταθλημα δεν είναι πλέον μακρινό όνειρο για τη Νάπολι ενώ αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος του παίκτης όλων των εποχών είναι ο Μπατιστούτα.

"Δεν ήρθα στη Νάπολι για να πετύχω περισσότερα από όσα πέτυχε εδώ ο Μαραντόνα. Ήρθα για να μπω στην καρδιά του κόσμου και να αφήσω το σημάδι μου στην ιστορία της ομάδας.

Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο μακρινό όνειρο. Μπορούμε να φτάσουμε τις ομάδες που είναι πάνω στη βαθμολογία από εμάς", τόνισε ο "Matador" της Νάπολι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό "Chi", όπου δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να "παρουσιάσει" και την οικογένειά του.

"Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για μένα και για αυτό πρέπει να ευχαριστήσω κατά πρώτο λόγο την οικογένειά μου. Από εκείνους αντλώ όλη τη δύναμη που χρειάζομαι.

Από τη γλυκήτητα της γυναίκας μου και από την εύθυμη διάθεση του γιου μου. Και στον Ιησού που είναι το είδωλό μου. Η ζωή μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Θεό.

Αυτός μας γεμίζει με ταλέντα και σε εμάς απομένει να το βγάλουμε στην επιφάνεια".

Ο Ουρουγουανός σταρ των "παρτενοπέι" δεν έκρυψε ακόμα την... αλλεργία που έχει στις ήττες ( "όταν είμαι στο γήπεδο θέλω να κερδίζω με κάθε κόστος, δυσκολευόμαι να χωνεύω τις ήττες") ενώ σε ερώτηση για τον αγαπημένο του παίκτη όλων των εποχών, κατονόμασε τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ