SERIE A

Κασάνο στην Ίντερ, Πατσίνι στη Μίλαν!

Κασάνο στην Ίντερ, Πατσίνι στη Μίλαν!

Η Μίλαν έδωσε τα χέρια με την Ίντερ για ανταλλαγή του Αντόνιο Κασάνο με τον Τζαμπάολο Πατσίνι και λείπουν μόνο οι υπογραφές για να αλλάξουν στρατόπεδο οι δύο Ιταλοί επιθετικοί.

Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν από το μεσημέρι και έληξαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (τη Μίλαν εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Γκαλιάνι και ο τεχνικός διευθυντής Μπράιντα ενώ από την Ίντερ πήραν μέρος στις συνομιλίες ο αντιπρόεδρος Γκέλφι και ο τεχνικός διευθυντής Μπράνκα) οι δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου κατέληξαν σε μία ιστορική συμφωνία.

Βάσει αυτής, ο Αντόνιο Κασάνο θα αφήσει τη Μίλαν για την Ίντερ και ο Τζαμπάολο Πατσίνι θα κάνει την αντίθετη διαδρομή, με τους "ροσονέρι" να δέχονται να καταβάλλουν -εντός της ερχόμενης τριετίας- αποζημίωση 7.000.000 ευρώ στη συμπολίτισσα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες μέχρι να επικυρωθεί η συμφωνία και ίσως την Τρίτη να επισημοποιηθεί η ανταλλαγή των δύο παικτών, που πριν καταλήξουν στις δύο ομάδες του Μιλάνο είχαν αποτελέσει το επιθετικό δίδυμο της Σαμπντόρια.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ