SERIE A

Κασάνο: "Γυναικάρα η... Γιουβέντους αλλά δεν με ενθουσιάζει"

Parma FC 's french forward Antonio Cassano celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Parma vs AC Milan, on October 27, 2013 at the Ennio Tardini stadium in Parma. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN        (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images)
Parma FC 's french forward Antonio Cassano celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Parma vs AC Milan, on October 27, 2013 at the Ennio Tardini stadium in Parma. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Αντόνιο Κασάνο έδωσε ένα απολαυστικό σόου σε τηλεοπτική του συνέντευξη μιλώντας για Γιουβέντους, Κόντε, Αλέγκρι, Μέσι, την κόντρα του με τον Ματσάρι αλλά και την επικείμενη επιστροφή του στα γήπεδα.

Εδώ και μερικούς μήνες είναι εκτός αγωνιστικών χώρων μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την Πάρμα, παρόλα αυτά όταν ο Αντόνιο Κασάνο αποφασίζει να μιλήσει δημόσια φροντίζει να συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό έγινε και κατά την εμφάνισή του στη γνωστή ιταλική τηλεοπτική εκπομπή "Tiki Taka", με τον έμπειρο Ιταλό στράικερ να αποθεώνει μεταξύ άλλων τον Λιονέλ Μέσι (γνωστή η αδυναμία του για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα) αλλά και τον Μάσιμο Αλέγκρι.

"Πίστευα πολύ στην αξία του Αλέγκρι. Στην αρχή τον "έσφαξαν" με το που πήγε στη Γιουβέντους και τώρα τα πηγαίνει καλύτερα από τον Κόντε.

Θα πρέπει να δώσουμε πάντως τα εύσημα και στον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό καθώς αυτά τα τρία χρόνια δημιούργησε τη βάση για αυτή την αυτοκρατορία.

Καμία ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Μπαρτσελόνα όμως σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται με λίγη τύχη και η Γιουβέντους -που έχει φέτος και τύχη- μπορεί να τα καταφέρει. Άξιζε να βρεθεί στον τελικό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κασάνο, και συνέχισε:

Κασάνο: "Γυναικάρα η... Γιουβέντους αλλά δεν με ενθουσιάζει"

"Εάν ο Αλέγκρι κατακτήσει το Champions League θα είμαι χαρούμενος, αλλά θα είμαι πιο χαρούμενος αν κατακτήσει το τρόπαιο ο Μέσι επειδή πρέπει να κατακτήσει μία ακόμα Χρυσή Μπάλα. Είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο Κασάνο αποκάλυψε μάλιστα ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας τον Ιανουάριο ενώ εξήγησε με μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό τρόπο για ποιο λόγο δεν έχει τύχει όλα αυτά τα χρόνια να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα!

"Θα μπορούσα να πάω στη Γιουβέντους σε τέσσερις περιπτώσεις: όταν πήγα στη Ρόμα, όταν εκείνοι βρέθηκαν στη Serie B και όταν επέστρεψαν στη Serie A... Η τέταρτη φορά ήταν τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι μπιακονέρι με κυνήγησαν ξανά επειδή ήθελαν να πουλήσουν τον Τζοβίνκο. Μίλησαν με τον μάνατζέρ μου αλλά μετά δεν έγινε τίποτα. Αυτή τη φορά θα πήγαινα στη Γιουβέντους. Γιατί;

Είχα πει το ναι στον Αλέγκρι, σε έναν προπονητή που ξέρει να διαχειρίζεται καλά τους παίκτες, όμως δεν ξέρω για ποιο λόγο χάλασε η μεταγραφή. Η αλήθεια είναι πως η Γιουβέντους είναι σαν μία πολύ ωραία γυναίκα όμως δεν με ενθουσιάζει".

Foto Alfredo Falcone - LaPresse30/09/2012 Milano ( Italia)Sport CalcioInter - FiorentinaCampionato di Calcio Serie A Tim 2012 2013 - Stadio Giuseppe Meazza di MilanoNella foto:esultanza CassanoPhoto Alfredo Falcone - LaPresse30/09/2012 Milano (Italy)Sport SoccerInter - FiorentinaItalian Football Championship League A Tim 2012 2013 - Stadium Giuseppe Meazza of MilanIn the pic:Cassano celebrates
Foto Alfredo Falcone - LaPresse30/09/2012 Milano ( Italia)Sport CalcioInter - FiorentinaCampionato di Calcio Serie A Tim 2012 2013 - Stadio Giuseppe Meazza di MilanoNella foto:esultanza CassanoPhoto Alfredo Falcone - LaPresse30/09/2012 Milano (Italy)Sport SoccerInter - FiorentinaItalian Football Championship League A Tim 2012 2013 - Stadium Giuseppe Meazza of MilanIn the pic:Cassano celebrates LAPRESSE

Φυσικά, ο Κασάνο δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο κεφάλαιο Ίντερ που έληξε άδοξα για αυτόν λόγω της άσχημης σχέσης του με τον Βάλτερ Ματσάρι:

"Όταν έπαιζα στην Ίντερ αισθανόμουν πως βρισκόμουν σπίτι μου. Δεν το λέω επειδή είμαι οπαδός των νερατζούρι αλλά επειδή η Ίντερ είναι μία οικογένεια για μένα και το καλύτερο περιβάλλον για όλους.

Έφυγα εξαιτίας του Ματσάρι, όμως δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτός τώρα είναι σπίτι του, εγώ όμως θα επιστρέψω".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ