SERIE A

Η Λάτσιο έβαλε τον αετό στη φανέλα της!

Η Λάτσιο έβαλε τον αετό στη φανέλα της!

Η Λάτσιο παρουσίασε επίσημα τη νέα της εμφάνιση την οποία θα φορέσει σε όλα τα ματς του δευτέρου γύρου της Serie A, με την καιτονομία να βρίσκεται στον αετό που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας (φωτογραφίες).

Άρωμα... αλλαγής στη Λάτσιο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας να παρουσιάζει επίσημα την Τετάρτη (21/1) τις νέες εμφανίσεις που θα φορέσει στον δεύτερο γύρο της φετινής Serie A.

Η Λάτσιο έβαλε τον αετό στη φανέλα της!

Οι "λατσιάλι" προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να γιορτάσουν έτσι τα 115 χρόνια ζωής που έκλεισε τον περασμένο μήνα ο σύλλογος, με την εν λόγω εμφάνιση να έχει μάλιστα φορεθεί τις σεζόν 1982-83 και 1986-87.

Η Λάτσιο έβαλε τον αετό στη φανέλα της!

Έχει μάλιστα σκορπίσει ενθουσιασμό στους τιφόζι των πρωτεουσιάνων καθώς στο μπροστινό μέρος της φανέλας φιγουράρει ο αετός που είναι και το σύμβολο της Λάτσιο.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη (21/1) η Λάτσιο ανακοίνωσε επίσημα δύο μεταγραφές: αυτήν του 26χρονου Βραζιλιάνου στόπερ Μαουρίσιο με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, καθώς και αυτή του 20χρονου Ολλανδού στόπερ, Γουέσλεϊ Χεντ, ο οποίος θα μετακομίσει από τη Φέγενορντ στη Λάτσιο την 1η Ιουλίου.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ