SERIE A

Φετφατζίδης: "Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση"

Φετφατζίδης: "Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση και μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του, της Τζένοα. Τι είπε για την παιδική του ηλικία και για το αγαπημένο του μέρος διακοπών.

Ο διεθνής μέσος της Τζένοα, Γιάννης Φετφατζίδης, αφήνει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και επιστρέφει στην δράση. Ο ίδιος μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του και αναφέρθηκε επίσης στην παιδική του ηλικία.

"Αισθάνομαι καλύτερα και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ήταν σίγουρα μία δύσκολη περίοδος για μένα, δεν είχα μείνει τόσο πολύ έξω ξανά.

Θέλω να επιστρέψω γερός για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και νομίζω ότι ο προπονητής μας μπορεί να με βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση", είπε για την επιστροφή του και για την παιδική του ηλικία σχολίασε:

"Παίζω μπάλα από μικρός από έξι ετών και στο σπίτι μου έσπαγα συνεχώς βάζα", ενώ για το αγαπημένο του μέρος διακοπών ανέφερε: "Λευκάδα, έχει την πιο όμορφη θάλασσα, το νερό είναι απλώς φανταστικό σ' αυτό το νησί".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ