SERIE A

"Φανέλα Τέβες; Δεν μπαίνεις στο γήπεδο"

"Φανέλα Τέβες; Δεν μπαίνεις στο γήπεδο"

Ένα απίστευτο περισταστικό έλαβε χώρα πριν την έναρξη του Αταλάντα-Γιουβέντους με τους υπαλλήλους του γηπέδου να μην επιτρέπουν σε ένα 6χρονο παιδί την είσοδο επειδή φορούσε φανέλα του Τέβες!

Ο Κάρλος Τέβες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Αταλάντα το περασμένο Σάββατο καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των "μπιανκονέρι" και άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για το επιβλητικό 3-0 και το "5 στα 5" στο πρωτάθλημα.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως λίγες ώρες νωρίτερα είχε λάβει χώρα ένα εκπληκτικό περιστατικό έξω από το "Ατλέτι Ατζούρι Ντ'Ιτάλια", με τους υπαλλήλους του γηπέδου να φέρονται με ανεπίτρεπτο τρόπο σε ένα εξάχρονο παιδί.

Ο μικρός είχε κάνει το "λάθος" να πάει στο γήπεδο φορώντας φανέλα του Κάρλος Τέβες (η παρέα αποτελούταν συνολικά από οκτώ άτομα μέσα στα οποία υπήρχαν και δύο φίλοι της Αταλάντα), με τους διαπιστευμένους stewards να σταματούν το παιδί δύο φορές και να τον αναγκάζουν να φορέσει πάνω από τη φανέλα ένα φούτερ ώστε να μπει στο γήπεδο!

"Φανέλα Τέβες; Δεν μπαίνεις στο γήπεδο"

Οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν μέσω συνέντευξης αυτή τη συμπεριφορά, τονίζοντας πως δεν είχαν κανένα πρόβλημα ακόμα και όταν πέρασαν μπροστά από τη θύρα με τους οργανωμένους οπαδούς της Αταλάντα, ενώ ξεκαθάρισαν πως από εδώ και πέρα δεν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στο συγκεκριμένο γήπεδο.

"Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει από την πλευρά μας καμία οδηγία προς αυτή την κατεύθυνση. Η Αταλάντα είναι ανεκτική απέναντι σε κάθε ποδοσφαιρική πίστη.

Δεν έχουμε σε καμία περίπτωση την εξουσιοδότηση για να αποφασίσουμε πώς θα ντυθεί κάποιος για να πάει στο γήπεδο", δήλωσε για το περιστατικό ο γενικός διευθυντής των "μπεργκαμάσκι", Πιερπάολο Μαρίνο, θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της επίσημης Αταλάντα από τους υπαλλήλους της.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ