SERIE A

Έπαιξε βασικός ο Κρίσετιγκ, στο Μπολόνια - Έμπολι 2-3

Έπαιξε βασικός ο Κρίσετιγκ, στο Μπολόνια - Έμπολι 2-3

Η επανεμφάνιση του Κρίσετιγκ στην ενδεκάδα της Μπολόνια συνοδεύτηκε από μέτρια απόδοση και από την ήττα με 2-3 από την Έμπολι. (VIDEO)

Ο Λορέντζο Κρίσετιγκ, ένας από τους ποδοσφαιριστές ο οποίος αρέσει στον Αντρέα Στραματσόνι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, χρησιμοποιήθηκε το Σάββατο (19/12) μετά από τρεις μήνες στην ενδεκάδα της Μπολόνια, εναντίον της Έμπολι. Ο 22χρονος άρχισε ως αμυντικός χαφ και δεν είχε καλή απόδοση, ενώ η Μπολόνια δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Έμπολι με 2-3 στην έδρα της.

Ο Κρίσετιγκ βαθμολογήθηκε με 5,5, το χαμηλότερο βαθμό που απέσπασαν οι παίκτες της Μπολόνια και στην κριτική, τονίστηκε ότι δεν είχε το δυναμισμό του απόντα Ντιαβαρά, δεν έβγαλε ενέργεια στα μαρκαρίσματα και δεν κάλυψε το χώρο ευθύνης του. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε στο 55'...

Πάντως, μετά το παιχνίδι ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι τόνισε ότι "δεν έχω αμφιβολίες για την αξία του Κρίσετιγκ, ξέρω τις δυνατότητες του. Μετανιώνω μόνο για το ότι είχε χρησιμοποιηθεί ελάχιστα μέχρι στιγμής".

Τη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο, τον Τάκη Φύσσα, τον Λεωνίδα Βόκολο και με τον Αντρέα Στραματσόνι, στην οποία ο προπονητής θα καταθέσει τις εισηγήσεις του. Ο Κρίσετιγκ θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτές και θα υπάρξει επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, την Ίντερ που ανήκει και τη Μπολόνια, που έχει παραχωρηθεί δανεικός.

Δείτε το στιγμιότυπα από το Μπολόνια - Έμπολι 2-3:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ