SERIE A

Έμεινε ελεύθερος ο Κασάνο

Parma's Antonio Cassano reacts during the Italian serie A soccer match between Parma and Lazio at the Ennio Tardini stadium in Parma, Italy, 07 December 2014.
ANSA/PIERPAOLO FERRERI
Parma's Antonio Cassano reacts during the Italian serie A soccer match between Parma and Lazio at the Ennio Tardini stadium in Parma, Italy, 07 December 2014. ANSA/PIERPAOLO FERRERI ANSA

O Αντόνιο Κασάνο έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Πάρμα και είναι πλέον ελεύθερος να βρει ομάδα. Ξέσπασε κατά της διοίκησης των "παρμέντσι" ενώ δεν απέκλεισε να σταματήσει τη μπάλα!

Πριν από λίγες ημέρες ο Αντόνιο Κασάνο είχε κινηθεί νομικά κατά της διοίκησης της Πάρμα ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου από το "Ένιο Ταρντίνι" και το βράδυ της Δευτέρας έβαλε τίτλους τέλους στη σχέση του με την ομάδα της Αιμιλίας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους αν και ο Κασάνο είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016 (ήταν στο "Ένιο Ταρντίνι" από το καλοκαίρι του 2013), με τον Ιταλό επιθετικό να αποχωρεί έχοντας μείνει απλήρωτος για πάνω από έξι μήνες.

"Αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία επειδή με κορόιδευαν για επτά μήνες. Κουράστηκαν και πήρα την απόφαση να φύγω.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα τους οπαδούς της Πάρμα, με τους συμπαίκτες μου ή όσους εργάζονται στο σύλλογο αλλά είμαι θυμωμένος με όσους πήραν αυτή την τέλεια Πάρμα και την οδήγησαν στην καταστροφή", τόνισε σε δηλώσεις του ο "Φανταντόνιο" και συνέχισε:

Έμεινε ελεύθερος ο Κασάνο

"Έχω χάσει 4.000.000 ευρώ σε μισθούς εδώ, όμως δεν είναι τα χρήματα το πρόβλημα. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που κερδίζουν πολύ λιγότερα και δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ τους τελευταίους μήνες.

Κάθε ημέρα μας λένε ότι θα πληρωθούμε αύριο και αυτό γίνεται κάθε ημέρα. Δεν πάει άλλο, η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη. Αν είμαι θυμωμένος με τους παλιούς ή τους νέους ιδιοκτήτες (σ.σ. έγινε αλλαγή στη διοίκηση τον Δεκέμβριο);

Με όλους καθώς δεν ξέρω ακόμα ποια είναι τα νέα αφεντικά. Τις τελευταίες 20 ημέρες έχουμε δει τέσσερις διαφορετικούς προέδρους να περνούν. Η αξιοπρέπεια έρχεται πρώτη για μένα, πριν από τα χρήματα".

Έμεινε ελεύθερος ο Κασάνο

Ερωτηθείς τέλος για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, ο Κασάνο δήλωσε: "Ο μάνατζέρ μου πρότεινε να πάω στις ΗΠΑ αλλά θα πάω στην Αμερική ή στο Ντουμπάι όταν θα είμαι 40 χρόνων και δεν θα μπορώ να τρέξω πια.

Θα δούμε τι θα γίνει, αν δεν γίνει τίποτα αυτές τις ημέρες θα περιμένω μέχρι τον Ιούνιο. Εάν δεν συμβεί τίποτα και τον Ιούνιο, τότε μπορεί και να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω και αυτό καθώς έχω απογοητευτεί από αυτό το άθλημα το τελευταίο διάστημα".

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, Ίντερ και Σαμπντόρια είναι υποψήφιες για να αποτελέσουν την επόμενη ομάδα του Κασάνο ενώ υπάρχει και η εναλλακτική λύση της Μπάρι (αγωνίζεται τώρα στη Serie B), που είναι η γενέτειρα του Κασάνο και η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ