SERIE A

Δεν μένει Μίλαν ο Ντέστρο

Δεν μένει Μίλαν ο Ντέστρο

Το σενάριο η Μίλαν να στείλει πίσω στην Ρόμα τον Ματία Ντέστρο είναι πιο πιθανό από το να δώσει 16.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, κάτι που φαντάζει με... ανέκδοτο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, η διοίκηση της Μίλαν έχει πάρει ήδη την απόφαση να στείλει πίσω στην Ρόμα τον Ματία Ντέστρο.

Ο 24άχρονος Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο έναντι 700.000 ευρώ, ως δανεικός για 6 μήνες, με προοπτική αγοράς το καλοκαίρι για 16.000.000 ευρώ!

Να γίνει αυτό, να δώσει δηλαδή η Μίλαν στην Ρόμα 16.000.000 ευρώ για τον Ντέστρο φαντάζει από δύσκολο έως αδύνατο.

Αυτό ουσιαστικά το γνωρίζαμε εξ αρχής, απλά δεν μπορούσε να το αποκλείσει κανείς σε περίπτωση που ο νεαρός στράικερ έκανε εξαιρετικές εμφανίσει με τους "ροσονέρι".

Όπως έγινε και στην περίπτωση του Φερνάντο Τόρες, διοίκηση και Φιλίπο Ιντσάγκι τον στήριξαν, ο Τζανπάολο Πατσίνι έμενε ξανά στον πάγκο για να παίζει εκείνος, όμως κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του.

Είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να δοθούν 16.000.000 ευρώ και η μόνη περίπτωση να μείνει στο "Σαν Σίρο" είναι να γίνει νέα διαπραγμάτευση με την Ρόμα και να αγοραστεί ο παίκτης με λιγότερα χρήματα, τουλάχιστον τα μισά από την αρχική συμφωνία.

Λήγει το συμβόλαιο του Πατσίνι

Ο άλλος στράικερ που έχει η Μίλαν στο ρόστερ είναι ο Τζανπάολο Πατσίνι, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο 30άχρονος άσος από τις 28 αγωνιστικές της Serie A έχει ξεκινήσει βασικός μόνο σε ένα ματς και θα ήταν πραγματικά περίεργο ο Ιντσάγκι να ζητήσει να παραμείνει στην ομάδα, ενώ δεν τον χρησιμοποιεί.

Εκτός και αν αποφασίσει να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες στις 10 αγωνιστικές που απομένουν, άλλωστε δεν αποκλείεται ο Πίπο να ενοχλήθηκε από την αντίδραση του Ντέστρο στο τελευταίο ματς με την Κάλιαρι, όταν φανερά δυσαρεστήθηκε όταν αντικαταστάθηκε από τον Πατσίνι, έχοντας 74 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Δεν μένει Μίλαν ο Ντέστρο
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ