SERIE A

Ανακοινωσε Τζακερίνι η Νάπολι

Ανακοινωσε Τζακερίνι η Νάπολι

Παίκτης της Νάπολι είναι και επίσημα ο Εμανουέλε Τζακερίνι, με την ομάδα του ιταλικού Νότου να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 31χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό.

Τα γαλάζια της Νάπολι θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Εμανουέλε Τζακερίνι, με τους "παρτενοπέι" να έρχονται σε συμφωνία με την Σάντερλαντ για τον 31χρονο Ιταλό διεθνή επιτελικό μέσο (βασικός με την "σκουάντρα ατζούρα" στο Euro 2016) και να τον κάνουν δικό τους έναντι 1.500.000 ευρώ συν μπόνους.

Ο Τζακερίνι είχε πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2013 από την Γιουβέντους στην Σάντερλαντ και φόρεσε 43 φορές τη φανέλα των "μαύρων γάτων" (5 γκολ) ενώ την περασμένη σεζόν ο αγγλικός σύλλογος τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Μπολόνια.

"Έρχομαι σε έναν σημαντικό και φημισμένο σύλλογο, οπότε είμαι χαρούμενος που φοράω αυτή τη φανέλα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την περιπέτειά μου στην Νάπολι, θα είναι φανταστικό να παίξω στο San Paolo", δήλωσε ο παίκτης, ο οποιός σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα αμείεται με 1.400.000 ευρώ ετησίως.

Τα tweets της Νάπολι για τη μεταγραφή και το "καλοσώρισμα" από Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ