ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Σοκ για Άλκμααρ, τελικό η Χεράκλες

Σοκ για Άλκμααρ, τελικό η Χεράκλες

Η Χεράκλες έκανε την μεγάλη έκπληξη, καθώς νίκησε με 4-2 την Άλκμααρ μέσα στο "AFAS Stadion" και θα είναι η αντίπαλος της Αϊντχόφεν στον τελικό του ολλανδικού κυπέλλου

Η Χεράκλες θα είναι η αντίπαλος της Αϊντχόφεν στον τελικό του ολλανδικού κυπέλλου στις 8 Απριλίου, καθώς απέκλεισε την Άλκμααρ, νικώντας της με 4-2 στην παράταση, μέσα στο "AFAS Stadion".

Το ματς ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους, καθώς άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Έβερτον, αλλά η Άλκμααρ έκανε πολύ γρήγορα την ανατροπή με τα τέρματα των Μάχερ στο 20' και Γκούντμουντσον στο 22'.

Ο Κουάνσα ισοφάρισε για την Χεράκλες στο 66' και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου σκόραραν στο 110' ο Μπρουνς και στο 120' ο Χούριγε και χάρισαν την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν Αλβαράδο, Μαρσέλις, Μοϊσάντερ, Φίρχεφερ, Σίμον Πόουλσεν, Μάχερ, Ράσμους Ελμ (80' Κλάβαν), Μάρτενς, Χόλμαν (89' Φάλκενμπεργκ), Γκούντμουντσον, Άλτιντορ (46' Μπένσχοπ).

ΧΕΡΑΚΛΕΣ: Τέλχενκαμπ, Μπρέουκερς, Ρίνστρα, Φαν ντερ Λίντεν, Λουμς, Κουάνσα, Όφερτουμ (81' Βεΐνοβιτς), Ντουάρτε, Νταρλ Ντάγκλας (93' Χούριγε), Έβερτον, Αρμεντέρος (106' Μπρουνς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τετάρτη

Χέρενφεν - Αϊντχόφεν 1-3 (34' Βίκτορ Ελμ / 23' Λαμπιάντ, 46' Βαϊνάλντουμ, 50' Μάταβζ)

Πέμπτη

Άλκμααρ - Χεράκλες 2-4 [παρ.] (20' Μάχερ, 22' Γκούντμουντσον / 7' Έβερτον, 66' Κουάνσα, 110' Κουάνσα, 120' Χουρίγε)

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ