ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Φαν Χάαλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής

Ο Φαν Χάαλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής

Σε συμπληρωματικές δηλώσεις προχώρησε ο Λουίς φαν Χάαλ σχετικά με την αποχώρησή του απ' το ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι η απόσυρση του ίσως είναι προσωρινή.

Μπορεί ο Λουίς φαν Χάαλ να ανακοίνωσε ότι αποχωρεί απ' την ενεργό δράση, αλλά η συγκεκριμένη δήλωση δείχνει να έχει... παραθυράκι. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", υπογραμμίζοντας ότι η αποχώρηση του ίσως είναι προσωρινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Απλά θα λείψω ένα χρόνο κι έπειτα θα αποφασίσω τι θα κάνω με την προπονητική μου καριέρα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσω, όμως δεν είναι τίποτα δεδομένο.

Στην Ολλανδία ο Τύπος γράφει ό,τι θέλει. Είδα τίτλους ότι αποσύρομαι, αλλά αυτό που είπα είναι ότι αυτό είναι ένα ενδεχόμενο. Δεν αποφάσισα και δεν δηλώνω ότι αποσύρομαι. Γι' αυτό κι απέχω. Θέλω να σκεφτώ και να δω τι θα κάνω".

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι είχε πρόταση απ' τη Βαλένθια: "Έλαβα πρόταση απ' τη Βαλένθια, αλλά εκείνη τη στιγμή απάντησα αρνητικά. Την επόμενη σεζόν ίσως είναι διαφορετικά. Έχει να κάνει με την ψυχολογική μου κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φαν Χάαλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο
TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ