ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Νέμεθ: "Ευτυχώς δεν έμεινα στην Ελλάδα"

Νέμεθ: "Ευτυχώς δεν έμεινα στην Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Έτοιμος για το ολλανδικό πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνίζεται με την φανέλα της Βάαλβαϊκ είναι ο Κρίστιαν Νεμεθ, που τόνισε πως του βγήκε σε καλό πως φεύγει από τη χώρα μας.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν σε δύο μόλις χρόνια να παίξουν σε τρεις ελληνικές ομάδες και ήταν πολύ κοντά σε μια τέταρτη.

Ξεκίνησε στην ΑΕΚ, την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά μετά από έξι μήνες δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου και τον περασμένο Γενάρη, έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα .

Το deal με την ομάδα των Ιωαννίνων χάλασε τη τελευταία στιγμή, όμως αυτό φαίνεται πως βγήκε σε καλό για τον Ούγγρο, αφού όπως τονίζει ο ίδιος το ολλανδικό πρωτάθλημα του ταιριάζει περισσότερο:

"Βρέθηκα κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα πριν λίγες εβδομάδες, αλλά την τελευταία στιγμή η ελληνική ομάδα δεν συμφώνησε σε κάποια πράγματα. Πιστεύω πως αυτό τελικά βγήκε σε καλό, γιατί έφυγα από την Ελλάδα και αναζήτησα νέες προκλήσεις. Μου άρεσε η Ελλάδα όσο αγωνιζόμουν, αλλά όταν δεν έπαιζα περνούσα δύσκολες στιγμές.

Πιστεύω πως το ολλανδικό ποδόσφαιρο μού ταιριάζει περισσότερο από ό,τι το ελληνικό. Σιγά-σιγά βρίσκω τον καλό μου εαυτό και όσο περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερος γίνομαι".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ