ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Μάνατζερ Φάλκενμπεργκ:"Δεν ήταν ελκυστικές οι συνθήκες για ΠΑΟ"

Μάνατζερ Φάλκενμπεργκ:"Δεν ήταν ελκυστικές οι συνθήκες για ΠΑΟ"
Φάλκενμπεργκ

Ο ατζέντης του Έρικ Φάλκενμπεργκ, Άρνολντ Ούστερφεερ εξήγησε τους λόγους που ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Ο 25χρονος άσος εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα παρά το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον της Μπρέντα να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ο Φάλκενμπεργκ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άλκμααρ μέχρι το καλοκαίρι του 2014 αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν υπολογίζεται από τον Γκέρτιαν Φέερμπεκ.

"Δεν είναι η μοναδική πρόταση. Υπάρχουν και άλλες ομάδες από την Ολλανδία που ενδιαφέρονται όμως δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες", τόνισε ο Ούστερφεερ κάνοντας αναφορά και στις επαφές που υπήρχαν με τον Παναθηναϊκό.

"Για διάφορους λόγους δεν προχώρησε. Οικονομικά η πρόταση ήταν ίδια ή και ελαφρώς μικρότερη σε σχέση με την Άλκμααρ. Οι συνθήκες όμως δεν ήταν αρκετά ελκυστικές".

Σημειώνεται ότι ο Φάλκενμπεργκ μεταπήδησε στην Άλκμααρ το 2010 προερχόμενος από την Σπάρτα Ρότερνταμ. Σε 2,5 χρόνια πήρε μέρος σε 44 ματς σκοράροντας 10 γκολ με την ΑΖ.

Στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Μπρέντα με την μορφή δανεισμού πετυχαίνοντας 2 γκολ σε 14 παιχνίδια.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ