ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάνει όλη τη σεζόν ο Σούμποτιτς!

Χάνει όλη τη σεζόν ο Σούμποτιτς!

Σοκ στη Ντόρτμουντ με τον Νέβεν Σούμποτιτς ο οποιός υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ δέχτηκε δεύτερη σερί κατραπακιά , αυτή τη φορά το απόγευμα του Σαββάτου από τη Βόλφσμπουργκ στη Μπουντεσλίγκα (ήττα με 2-1), ωστόσο αυτό ήταν το λιγότερο που στενοχώρησε τους ανθρώπους της.

Χάνει όλη τη σεζόν ο Σούμποτιτς!

Αιτία ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο Νέβεν Σούμποτιτς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου από μία σύγκρουσή του με τον Ίβιτσα Όλιτς, με το ιατρικό επιτελείο να μεταφέρει τα άσχημα μαντάτα για ρήξη χιαστών και την Ντόρτμουντ να πληροφορεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ο παίκτης "θα είναι τραυματίας για το υπόλοιπο της σεζόν".

Χάνει όλη τη σεζόν ο Σούμποτιτς!

Ο 24χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός μετρούσε ήδη φέτος 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς, ενώ πλέον ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (τον αντικατέστησε στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ) αναμένεται να πάρει πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, δίπλα στον Χούμελς στο κέντρο της άμυνας.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ