ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τούχελ: "Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Τούχελ: "Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μπήκε σε μία νέα εποχή καθώς παρουσίασε επίσημα την Τετάρτη τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική της ηγεσία, τον Τόμας Τούχελ.

Ο 41χρονος προπονητής εκθείασε τον προκάτοχό του Γιούργκεν Κλοπ κάνοντας ειδική αναφορά για το έργο του την περασμένη 7ετία στους Βεστφαλούς ενώ δεν έκρυψε πως έχει φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον του στο "Signal Iduna Park".

"Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά τα τελευταία επτά χρόνια, ήταν κάτι παραπάνω από ένας προπονητής εδώ", τόνισε ο νέος τεχνικός της Ντόρτμουντ στην κατάμεστη από τους δημοσιογράφους αίθουσα Τύπου και συνέχισε:

"Αυτό που είναι πραγματική τύχη για μένα είναι πως η Ντόρτμουντ έχει πλάσει το δικό της προσωπικό στιλ τα τελευταία χρόνια. Τώρα θέλουμε να γράψουμε το δικό μας κεφάλαιο και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε.

Τούχελ: "Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Θέλω μία ατμόσφαιρα που να τη χαρακτηρίζει ο ζήλος και η έλλειψη εγωισμού. Η επιθυμία μου είναι να κυριαρχούμε στα παιχνίδια μας".

Για το γεγονός ότι μετά το διαζύγιό του με τη Μάιντς το 2014 έμεινε για έναν χρόνο χωρίς δουλειά πριν αποδεχτεί την πρόκληση να φορέσει την κιτρινόμαυρη φόρμα της Ντόρτμουντ, ο 41χρονος τεχνικός δήλωσε:

Τούχελ: "Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

"Χρειαζόμουν μία μικρή διακοπή. Είχα 14 σερί χρόνια δουλειάς και ήθελα λίγο χρόνο να ηρεμήσω. Ήθελα πολύ να προπονήσω έναν κορυφαίο σύλλογο, έναν ιστορικό σύλλογο και μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική.

Η ατμόσφαιρα εδώ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Ανυπομονώ να δω γεμάτες τις κίτρινες εξέδρες, με τους οπαδούς να μεταδίδουν τόση ενέργεια στους παίκτες".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ