ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το "θέατρο της χρονιάς" ήταν πραγματικότητα για τον Βάιζερ

Hertha Berlin's Mitchell Weiser overturns during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and SV Werder Bremen in Berlin, Germany, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Hertha Berlin's Mitchell Weiser overturns during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and SV Werder Bremen in Berlin, Germany, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Μίτσελ Βάιζερ κατηγορήθηκε ότι πραγματοποίησε το "θέατρο της σεζόν" σε προβολή του Ουσμάν Ντεμπελέ, ωστόσο δύο ημέρες μετά, κόσμος και δημοσιογράφοι του ζητούν συγγνώμη!

Η πτώση του Μίτσελ Βάιζερ μετά από προβολή του Ουσμάν Ντεμπελέ προκάλεσε σύρραξη μεταξύ των παικτών της Χέρτα και της Ντόρτμουντ, χλευασμό από τον διαιτητή και επικριτικά σχόλια από τον Τύπο. Μόνο που ο Βάιζερ έπεσε θύμα άδικα, αφού τραυματίστηκε κανονικά, κάτι που αποδείχθηκε αργότερα, αφού είχε στιγματιστεί!

Το Βάιζερ εναντίον Ντεμπελέ έγινε πρώτο θέμα στη Γερμανία τις τελευταίες ημέρες. Ο νεαρός Γάλλος έπεσε με δύναμη στον Γερμανό μπακ, ο οποίος πρόλαβε να διώξει την μπάλα, να σταθεί και στη συνέχεια να πέσει εντυπωσιακά στο έδαφος, σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο διαιτητής του αγώνα, Ρόμπερτ Χάρτμαν, παρακολουθούσε τη φάση από πολύ κοντά και βλέποντας το "θεατρικό" πέσιμο του 22χρονου διεθνή, κουνούσε ειρωνικά το κεφάλι του. Οι παίκτες των δύο ομάδων, από την πλευρά τους, δεν έχασαν την... ευκαιρία για να στήσουν έναν καυγά.

Μετά από το τέλος του αγώνα, δε, ακόμα κι έμπειροι δημοσιογράφοι όπως ο Μαρσέλ Ράιφ του "Sport1.de", επέκριναν τον Βάιζερ για την ενέργειά του.

Ο ίδιος ο παίκτης παραδέχθηκε ότι το πέσιμό του ήταν "θεατρικό", ωστόσο αρνήθηκε ότι δεν υπήρχε αιτία. Υποστήριξε ότι ο Ντεμπελέ τον τραυμάτισε και μάλιστα πόνεσε αρκετά.

Weiser "Schwalbe"

Ένα ριπλέι από διαφορετική κάμερα, αποδεικνύει ότι οι τάπες του παπουτσιού του Ντεμπελέ όντως φτάνουν μέχρι το πόδι του Βάιζερ και η δύναμη που υπήρχε πιθανόν να τον χτύπησε αρκετά.

Η φωτογραφία από το twitter της Χέρτα επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. "Θέατρο από τον Βάιζερ; Ναι, κι αυτό είναι μέικαπ", έγραψαν ειρωνικά οι άνθρωποι του συλλόγου.

Την επόμενη μέρα, δε, ο δημοσιογράφος που είχε επιπλήξει αυστηρά τον Βάιζερ για την πράξη του, απολογήθηκε μέσω μίνι συνέντευξής του. " Με συγχωρείς, Μίτσελ Βάιζερ", ήταν ο τίτλος των δηλώσεών του, με τις οποίες εξηγεί ότι στην προκειμένη περίπτωση ήταν άστοχος, αν και θεωρεί ότι γενικότερα στην Bundesliga αναπτύσσεται μία τάση για "βουτιές" και "θέατρο".

Όσο για τον Τόμας Τούχελ, δήλωσε ότι περιμένει καλύτερη συμπεριφορά από τον Ντεμπελέ, ο οποίος παρά την εξαιρετική πρώτη σεζόν του στους Βεστφαλούς, έχει επιδείξει οξύθυμο χαρακτήρα και πολλές φορές απρόσεκτα μαρκαρίσματα. "Μην με ρωτάτε για τον Βάιζερ, ρωτήστε με για τον Ντεμπελέ", είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους.

"Σίγουρα, είναι ζήτημα για εμάς", πρόσθεσε για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ντεμπελέ και δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στην προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Ίνγκολστατ.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ