ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Τέλος" από Λεβερκούζεν λόγω... κουτουλιάς!

"Τέλος" από Λεβερκούζεν λόγω... κουτουλιάς!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν τερμάτισε άμεσα το συμβόλαιο του Εμίρ Σπάχιτς αν και έληγε το 2016 καθώς πιάστηκε on camera να ρίχνει κουτουλιά σε έναν άνδρα ασφαλείας του γηπέδου της (video)!

Στον κόσμο της Μπουντεσλίγκα το έγκλημα επιφέρει... άμεση τιμωρία. Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση του Εμίρ Σπάχιτς, με τον Βόσνιο διεθνή σέντερ μπακ να "συλλαμβάνεται" on camera να ρίχνει κουτουλιά σε άνδρα ασφαλείας στο περιθώριο του μεσοβδόμαδου αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Μπάγερν Μονάχου και τα αντανακλαστικά των "ασπιρίνων" να είναι ταχύτατα.

Όχι μόνο πήραν θέση για το περιστατικό αλλά αποφάσισαν να επιβάλλουν την πιο σκληρή ποινή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, αφού "κρέμασαν στον τοίχο" το δελτίο του παίκτη ανακοινώνοντας τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

"Τα πρόσφατα ευρήματα μετά το περιστατικό της τελευταίας Τετάρτης δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο το αποτέλεσμα της νομικής έρευνας για μία ενδεχόμενη εγκληματική υπόθεση", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Μίχαελ Σάντε, ο οποίος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του ο 34χρονος άσος, ο οποίος εντάχτηκε στη Λεβερκούζεν το 2013 ως μεταγραφή από τη Σεβίλλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου:

"Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου μετά το ματς Κυπέλλου... Θέλω να απολογηθώ στα θύματα και στις οικογένειές τους. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος μίας σπουδαίας ομάδας".

Δείτε την κεφαλιά η οποία στοίχισε στον Σπάχιτς:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ