ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Συμπαίκτης του Παπασταθόπουλου ο Λουκιμιά

Συμπαίκτης του Παπασταθόπουλου ο Λουκιμιά
Μουλονγκότι

Η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ασανί Λουκιμιά-Μουλονγκοτί, ο οποίος θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια συμπαίκτης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Την απόκτηση του Ασανί Λουκιμιά-Μουλονγκοτί ανακοίνωσε η Βέρντερ Βρέμης.

Ο 26χρονος αγωνιζόταν στη Φορτούντα Ντίσελντορφ, η οποία ανέβηκε μέσω των μπαράζ στην Μουντεσλίγκα, και οι πολύ καλές του εμφανίσεις έκαναν την ομάδα του Τόμας Σαφ να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο αμυντικός από την Δημοκρατία του Κονγκό υπέγραψε για τρία χρόνια στη Βέρντερ και δεν αποκλείεται να αποτελεί τον παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην άμυνα. Άλλωστε τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, αφού πρόκειται για έναν θηριώδη αμυντικό ύψους 1.90.

Για τον ίδιο ο Κλάους Άλοφς, αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Η φυσική του δύναμη, η ταχύτητα και η ικανότητά του στα τάκλιν θα μας δώσουν σταθερότητα στην άμυνα. Είμαστε χαρούμενοι που πείσαμε τον Λουκιμιά να έρθει στη Βέρντερ Βρέμης".

Τέλος, να σημειωθεί πως η Βέρντερ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ράφαελ Βολφ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας ανήκε στην Κάπφενμπεργκ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βέρντερ, στην οποία θα αποτελεί πιθανότατα εναλλακτική λύση.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ