ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στον πάγκο της Άιντραχτ ως το καλοκαίρι του 2019 ο Κόβατς

SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 12: Head coach Niko Kovac of Croatia looks on from the sideline during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Brazil and Croatia at Arena de Sao Paulo on June 12, 2014 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Warren Little/Getty Images)
SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 12: Head coach Niko Kovac of Croatia looks on from the sideline during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Brazil and Croatia at Arena de Sao Paulo on June 12, 2014 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Warren Little/Getty Images) GETTY IMAGES

Στην τεχνική ηγεσία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το 2019 θα παραμείνει ο Νίκο Κόβατς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους "Αετούς", που φέτος πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία.

Η φετινή εντυπωσιακή πορεία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρει την "σφραγίδα" του Νίκο Κόβατς. Ο τεχνικός της ομάδας έχει φτιάξει μια υπέροχη ομάδα που ενώ πέρυσι έδωσε αγώνες μπαράζ για να μείνει στην κατηγορία, φέτος βρίσκεται σε τροχιά... Ευρώπης. Το αν θα αντέξει, θα φανεί στην συνέχεια της σεζόν, διότι ακόμα υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Πάντως, η διοίκηση της ομάδας κινήθηκε άμεσα για να συμφωνήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο, το οποίο τον κρατάει στην τεχνική ηγεσία ως το καλοκαίρι του 2019.

Οι "Αετοί" βρίσκονται στην 5η θέση της Μπουντεσλίγκα, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και για το λόγο αυτό οι διοικούντες... πείστηκαν ότι άξιζαν να τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμη στην Φρανκφούρτη, προκειμένου να συνεχίσει την δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Ο 45χρονος έβαλε την υπογραφή του, αφού δεν ήθελε να αποχωρήσει και παράλληλα έμεινε στην ομάδα ως γυμναστής και ο αδελφός του, Ρόμπερτ.

«Έχω πει και άλλες φορές ότι αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Η ομάδα έχει δυναμική και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να δουλεύω με στόχο την ανάπτυξή της Άιντραχτ. Έχουμε αποκτήσει αρκετές εμπειρίες, ειδικά μετά την περσινή δοκιμασία με τα μπαράζ. Με αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου, θέλω να επιστρέψω κάτι στον σύλλογο", ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νίκο Κόβατς, δείχνοντας έτοιμος για να νέες προκλήσεις και επιτυχίες στον πάγκο της Άιντραχτ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ