ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στο κόμμα της Μέρκελ ο Ρεχάγκελ!

Der neu gewählte Bundespräsident, Joachim Gauck (l-r), Bundeskanzlerin Angela Merkel (CDU) und der Trainer von Hertha BSC, Otto Rehhagel, unterhalten sich am Sonntag (18.03.2012) in der Bundesversammlung im Reichstag in Berlin. 1240 Wahlleute bestimmen den neuen Bundespräsidenten. Foto: Rainer Jensen dpa
Der neu gewählte Bundespräsident, Joachim Gauck (l-r), Bundeskanzlerin Angela Merkel (CDU) und der Trainer von Hertha BSC, Otto Rehhagel, unterhalten sich am Sonntag (18.03.2012) in der Bundesversammlung im Reichstag in Berlin. 1240 Wahlleute bestimmen den neuen Bundespräsidenten. Foto: Rainer Jensen dpa PICTURE ALLIANCE / DPA

Παραμονές της κρίσιμης αναμέτρησης της Χέρτα κόντρα στη Μάιντς, ο Ότο Ρεχάγκελ εκπροσώπησε το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ στην κοινοβουλευτική συνέλευση για την εκλογή του νέου προέδρου της Γερμανίας!

Ο Γιόακιμ Γκάουκ ορκίστηκε την Παρασκευή νέος πρόεδρος της Γερμανίας, στη θέση του Κρίστιαν Βουλφ ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί τον Φεβρουάριο μετά από καταγγελίες για εμπλοκή του σε υποθέσεις διαφθοράς.

Ο κ. Γκάουκ εξελέγη στη θέση αυτή την περασμένη εβδομάδα, με ευρεία διακομματική στήριξη.

Ο Ότο Ρεχάγκελ έδωσε το παρών στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου, ενώ μαζί με την σύζυγο του Μπεάτε παραβρέθηκαν σε δείπνο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ.

Ο "Ρεχακλής" δεν παρέλειψε να συναντηθεί και με την Άνγκελα Μέρκελ συζητώντας σε ευχάριστο κλίμα, ενώ παράλληλα συνεχάρη και τον Γιόακιμ Γκάουκ.

Στο κόμμα της Μέρκελ ο Ρεχάγκελ!

Μάλιστα η καγκελάριος ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την καριέρα του 73χρονου τεχνικού.

Στο κόμμα της Μέρκελ ο Ρεχάγκελ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόμας Όπερμαν, ο οποίος πολιτεύεται με το Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (SPD) έπεισε τον Ρεχάγκελ να αναλάβει μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου την τεχνική ηγεσία της ομάδας της γερμανικής Βουλής.

Την ίδια στιγμή ο γερμανικός Τύπος κάνει λόγο για πρόθεση του Ρεχάγκελ να αναμιχθεί ενεργά με την πολιτική έχοντας ήδη δεχθεί πρόταση από την Άνγκελα Μέρκελ!

Στο κόμμα της Μέρκελ ο Ρεχάγκελ!


Το τελευταίο διάστημα ο πολύπειρος προπονητής έχει δεχθεί αυστηρή κριτική, καθώς κατηγορείται πως δεν είναι προσηλωμένος στους στόχους που έχει θέσει η Χέρτα απουσιάζοντας από τις προπονήσεις του συλλόγου.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ