ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στο Αμβούργο 18χρονος πρόσφυγας!

Στο Αμβούργο 18χρονος πρόσφυγας!

Σε μια γενναία και συμβολική κίνηση, το Αμβούργο προσέφερε συμβόλαιο ετήσιων αποδοχών ύψους 120.000 ευρώ σε 18χρονο πρόσφυγα από την Γκάμπια.

Έφθασε στη Γερμανία τον περασμένο Ιανουάριο, διασχίζοντας την Ιταλία. Ο 18χρονος πρόσφυγας από την Γκάμπια, Μπακερί Ζατά, δοκιμάστηκε από το Αμβούργο για έξι μήνες κι εν τέλει δικαιώθηκε για την επιμονή και την υπομονή του. Η γερμανική ομάδα του προσέφερε συμβόλαιο ετήσιων αποδοχών ύψους 120.000 ευρώ και ο νεαρός επιθετικός θα ζει το όνειρό του για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Για μένα είναι φανταστικό, είναι μεγάλη πρόκληση για να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι το Αμβούργο. Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, χάρη στην ακαδημία του πρώην μποξέρ, Λόταρ Κάνενμπεργκ, πήγαινα στο σχολείο και το απόγευμα έκανα ατομική προπόνηση με τον Μαχμούτ Ακτάς. Είναι κάτι νέο, κάτι φανταστικό", υποστήριξε ο Μπακερί Ζατά, ο οποίος δοκιμαζόταν από τον Ιανουάριο στο Αμβούργο.

Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Μπρούνο Λαμπαντία, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον 18χρονο επιθετικό πρόσφυγα από την Γκάμπια τόσο για το αγωνιστικό του ταλέντο όσο και για την ιστορία που τον συνοδεύει: "Είναι πολύ ενδιαφέρων παίκτης, όχι μόνο λόγω της ιστορίας του αλλά και λόγω του αθλητικού του ταλέντου".



TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ