ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Σάλκε ο Άφελαϊ

Στη Σάλκε ο Άφελαϊ

Την απόκτηση του Ίμπραχιμ Άφελαϊ από τη Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Σάλκε. Διαβάστε αναλυτικα΄.

Παίκτης της Σάλκε είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ίμπραχιμ Άφελαϊ. Την είδηση αυτή ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα του Γκελζενκίρχεν μέσω της ιστοσελίδας της, κάνοντας γνωστό ότι συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο..

Ο Ολλανδός άσος, ο οποίος έχασε πέρυσι ένα μεγάλο μέρος της σεζόν με τους "μπλαουγκράνα" λόγω σοβαρού τραυματισμού, πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Σάλκε και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γερμανικά ΜΜΕ, η μετακίνηση του Ολλανδού επιθετικού στην "Βέλτινς Αρίνα" θα στοιχίσει στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ένα ποσό από 7 μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στη Σάλκε ο Άφελαϊ

Ο Ίμπραχιμ Άφελαϊ μόλις έχει ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Σάλκε

"Είμαι χαρούμενος για την έλευση του Άφελαϊ. Έχει ξεχωριστές ικανότητες και είναι παίκτης που παίζει σε πολλές θέσεις.

Στην Αϊντχόφεν ήταν κυρίως κεντρικός φορ αλλά μπορεί επίσης να παίξει είτε στο αριστερό είτε στο δεξί άκρο της επίθεσης", τόνισε ο τεχνικός των "κενιγκασμπλάουεν", Χουμπ Στέφενς.

Να σημειωθεί ότι ο 26άχρονος άσος θα παρουσιαστεί εντός της ημέρας από τους ανθρώπους της Σάλκε, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον τεχνικό που είχε για έναν χρόνο στην Αϊντχόφεν αλλά και να έχει για συμπαίκτη του τον συμπατριώτη του, Κλάας-Γιαν Χούντελααρ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ