ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Μπάγερν ο Γουαρδιόλα;

Στη Μπάγερν ο Γουαρδιόλα;

Στην αποκάλυψη ότι ο Πεπ Γουαρδιόλα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου από τη νέα σεζόν προχώρησε ιταλικό μέσο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Πεπ Γουαρδιόλα είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους προπονητές στην Ευρώπη, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν να τον έχουν βάλει ήδη στο στόχαστρό τους, όμως δεν αποκλείεται να αψηφήσει τόσο την Πρέμιερ Λιγκ όσο και τη Serie A.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Italia", ο Γουαρδιόλα γύρισε την πλάτη στον πακτωλό χρημάτων που του προσέφερε ο Αμπράμοβιτς και ο Σεΐχης Μανσούρ, με το νέο σταθμό στην καριέρα του μετά από τη Μπαρτσελόνα να είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Το εν λόγω μέσο υπογραμμίζει πως ο Γουαρδιόλα είχε επαφές με τη διοίκηση της Μπάγερν από τον περασμένο Μάη και πως τελικά συμφώνησε με τους Βαυαρούς για να βρίσκεται στον πάγκο τους από το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

"Θα επιστρέψω στους πάγκους επειδή είμαι νέος, μόλις 41 ετών. Δεν έχω ακόμα ομάδα αλλά θα επιστρέψω στους πάγκους.

Η Μπάγερν έχει τώρα έναν σπουδαίο προπονητή στον πάγκο της, τον Γιουπ Χάινκες", είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ισπανός τεχνικός αναφορικά με την επιστροφή του στην προπονητική δράση αλλά και για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη Μπάγερν.

Σύμφωνα πάντως με την καταλανική "Sport" δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ Μπάγερν-Γουαρδιόλα, με ανθρώπους του περιβάλλοντός του να επιμένουν πως ο γερμανικός σύλλογος είναι ένας από τους πολλούς με τους οποίους μιλάει ο πρώην καθοδηγητής της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ