ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στα άκρα η σχέση των οπαδών της Σάλκε με την αστυνομία

Στα άκρα η σχέση των οπαδών της Σάλκε με την αστυνομία
INTIME SPORTS

Χωρίς τελειωμό η κόντρα της Σάλκε με την γερμανική Αστυνομία, μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο Γκελζενκίρχεν κατά την διάρκεια του αγώνα της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ, έχουν αφήσει το σημάδι τους στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Τελευταίο "επεισόδιο" της διαμάχης, η άρνηση των γερμανικών Αρχών να τοποθετούνται δυνάμεις ασφαλείας στο Γκελζενκίρχεν, απόφαση που έχει προκαλέσει έκπληξη στην Γερμανία.

"Μετά την συμπεριφορά των οπαδών της Σάλκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η Αστυνομία θα αποσυρθεί προσωρινά από το "Βέλτινς Αρένα" σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα " dw.de", αλλά τονίζεται πάντως ότι:

"Ακόμα κι έτσι, η Αστυνομία θα έχει δυνάμεις ασφαλείας έξω από το γήπεδο, προκειμένου να ενεργήσει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης".

Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι εισήλθε στην κερκίδα των οπαδών της Σάλκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί η πράξη ύψωσης σημαίας με εθνικιστικό περιεχόμενο θα μπορούσε να πυροδοτήσει επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Η Σάλκε από την πλευρά της καταδικάζει την αντίδραση των Αρχών και τονίζει ότι η σημαία σηκώθηκε για να φανεί η... φιλία με την Βαρντάρ, σε μία κόντρα που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πότε θα τελειώσει.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ