ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προς Κολωνία ο Σούμποτιτς

Προς Κολωνία ο Σούμποτιτς

Ο Νεμάνια Σούμποτιτς έχει χάσει από καιρό τη θέση του στην Ντόρτμουντ και ετοιμάζεται να μετακινηθεί στην Κολωνία, προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής.

Δημοσίευμα της γερμανικής " Bild" παρουσιάζει τις Μπορούσια Ντόρτμουντ και Κολωνία να έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του Νεμάνια Σούμποτιτς από την πρώτη στη δεύτερη.

Παρότι επί θητείας του Γιούργκεν Κλοπ στο "Signal Iduna Park" ο Σέρβος αποτέλεσε βασικό στέλεχος των Βεστφαλών, η έλευση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και εν συνεχεία των Μαρκ Μπάρτρα και Ματίας Γκίντερ, έχει φέρει τον 29χρονο πολύ πίσω στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών.

Συνέπεια αυτού, ήταν ο ίδιος ο παίκτης να ζητήσει από τον Τόμας Τούχελ να του επιτρέψει να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και να επιχειρήσει να επιστρέψει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η Κολωνία εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στη φετινή Bundesliga (7η θέση) κι αυτή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Σούμποτιτς, ο οποίος σήμερα (26/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα. Παράλληλα, υφίσταται επιλογή εξαγοράς του Σέρβου, με το πέρας του εξάμηνου δανεισμού του.

Ως ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων", έχει πραγματοποιήσει 286 εμφανίσεις κι έχει πετύχει 20 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr
Μίχαελ Τσορκ: Ο άνθρωπος πίσω απ' τις μεταγραφές της Ντόρτμουντ
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ