ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προς αποχώρηση ο Ντράξλερ

WOLFSBURG, GERMANY - SEPTEMBER 26:  Julian Draxler of Wolfsburg looks on during the Bundesliga match between VFL Wolfsburg and Hannover 96 at Volkswagen Arena on September 26, 2015 in Wolfsburg, Germany. (Photo by Matthias Kern/Bongarts/Getty Images)
WOLFSBURG, GERMANY - SEPTEMBER 26: Julian Draxler of Wolfsburg looks on during the Bundesliga match between VFL Wolfsburg and Hannover 96 at Volkswagen Arena on September 26, 2015 in Wolfsburg, Germany. (Photo by Matthias Kern/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Όλοι οι... δρόμοι οδηγούν τον Γουίλιαν Ντράξλερ μακριά από τη Βόλφσμπουργκ, με το κοινό του "Volkswagen Arena" να παρουσιάζεται αγανακτισμένο από τις επιδόσεις του και τον ίδιο να δηλώνει πως δεν βλέπει το μέλλον του στους "λύκους".

Η Βόλφσμπουργκ πάει από το κακό στο χειρότερο, “περιπλανιέται” από αποτυχία σε αποτυχία (15η θέση στο πρωτάθλημα) και δεν θυμίζει σε απολύτως τίποτα την ομάδα που προ δύο ετών τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Bundesliga και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας. Το γεγονός αυτό επιφέρει διαφόρων ειδών αλυσιδωτές αντιδράσεις και μία εξ αυτών αφορά τον Γουίλιαν Ντράξλερ.

Το περασμένο Σάββατο (3/12), κατά τη διάρκεια της εντός έδρας ήττας κόντρα στην Χέρτα Βερολίνου, ο προπονητής των “λύκων”, Ντίτερ Χέντινγκ, αντικατέστησε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, με το κοινό της ομάδας να αποδοκιμάζει τον ποδοσφαιριστή, όντας αγανακτισμένο από την -υπό των προσδοκιών- αγωνιστική προσφορά του κατά την τρέχουσα σεζόν.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Γερμανός διεθνής δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω σε κανέναν τι κάνει αυτό (σ.σ. το "γιουχάρισμα") σε έναν άνθρωπο. Σίγουρα δεν βοηθά. Ωστόσο, μπορώ να καταλάβω τους οπαδούς. Έχουν κάθε δίκιο να το κάνουν. Είπα το καλοκαίρι το πως αισθάνομαι και εμμένω σε αυτό".

Ο πρώην παίκτης της Σάλκε είχε δηλώσει ανοιχτά την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Βόλφσμπουργκ το περασμένο καλοκαίρι, κάτι το οποίο εντέλει δεν του επετράπη, και τώρα αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει πιθανότερο από ποτέ.

Παράλληλα, η Mirror αναφέρει πως η Άρσεναλ έχει σημειωμένο το όνομά του με... έντονα γράμματα στη μεταγραφική της λίστα. Φυσικά, το ενδεχόμενο να εκφράσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους περισσότερες ομάδες, είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Ο Γερμανός διεθνής έφτασε στο "Volkswagen Arena" το καλοκαίρι του 2015, έναντι 35.000.000 ευρώ και με σκοπό να αντικαταστήσει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος είχε αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Σίτι. Με τη Βολφσμπουργκ έχει μετρήσει 37 εμφανίσεις και 9 γκολ (όλα κατά την περσινή σεζόν). Ταυτόχρονα, αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής Γερμανίας, με την οποία είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2014.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ