ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Πλευρίζει" Ζαχά η Ντόρτμουντ

Crystal Palace's Wilfried Zaha reacts after missing a chance to score during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, March, 31, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Crystal Palace's Wilfried Zaha reacts after missing a chance to score during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, March, 31, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αναζητά έναν γκολτζή για να αυξήσει τις επιθετικές της λύσεις, με τον Γουίλφριντ Ζαχά να πληρεί τις προδιαγραφές που έχει θέσει το γερμανικό κλαμπ.

Να γεμίσει την φαρέτρα των επιθετικών του όπλων σχεδιάζει ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λουσιέν Φαβρ, ο οποίος (καλο)βλέπει την περίπτωση του Γουίλφριντ Ζαχά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild", οι Βεστφαλοί είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού της Κρίσταλ Πάλας, ώστε να ισχυροποιήσουν τη γραμμή κρούσης και να κοντράρουν στα ίσα την Μπάγερν Μονάχου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Bundesliga.

Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να προσγειώσουν στην κοιλάδα του Ρουρ τον 25χρονο Αφρικανό άσο -που μέτρησε 9 γκολ και 5 ασίστ σε 29 εμφανίσεις με τους "αετούς" του Λονδίνου- και για να ολοκληρώσουν με επιτυχία το μεταγραφικό τους εγχείρημα, προτίθενται να "στείλουν" τον Αντρέι Γιαρμολένκο στη Γουέστ Χαμ, εκταμιεύοντας το ποσό των 22 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ