ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Παπαδόπουλος: "Τώρα παίζω"

firo
Fußball,Fussball,                            28.09.2010
Champions League  2010/2011
FC Schalke 04 -  Benfica Lissabon 2:0
Schlußjubel L bei Kyriakos Papadopoulos 
$worldrightsEs gelten unsere AGB, einsehbar auf
www.firosportphoto.de
copyright by firo sportphoto:
Pfefferackerstr. 2a 
45894 G e l s e n k i r c h e n
www.firosportphoto.de
mail@firosportphoto.de
(V o l k s b a n k   B o c h u m - W i t t e n )
BLZ.: 430 601 29
Kt. Nr.: 341 117 100
Tel:  0209 - 9304402
Fax:  0209 - 9304443
firo Fußball,Fussball, 28.09.2010 Champions League 2010/2011 FC Schalke 04 - Benfica Lissabon 2:0 Schlußjubel L bei Kyriakos Papadopoulos $worldrightsEs gelten unsere AGB, einsehbar auf www.firosportphoto.de copyright by firo sportphoto: Pfefferackerstr. 2a  45894 G e l s e n k i r c h e n www.firosportphoto.de [email protected] (V o l k s b a n k B o c h u m - W i t t e n ) BLZ.: 430 601 29 Kt. Nr.: 341 117 100 Tel:  0209 - 9304402 Fax:  0209 - 9304443 FIRO SPORTPHOTO

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος" για τη Σάλκε, τον Μάγκατ, το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εξέφρασε και το παράπονο του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που είχε στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός αμυντικός εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στις δηλώσεις του για την πορεία που έχει πάρει η καριέρα του και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Στάθηκε επίσης και στις διαφορές που παρουσιάζει η προπόνηση στη Γερμανία απ' αυτή στην Ελλάδα, επισημαίνοντας πάντως πως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει το ευρωπαϊκό άλμα.

" Κάθε ποδοσφαιριστής έχει πολλά όνειρα για τον εαυτό του. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον του. Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Θεωρώ πως το έχω καταφέρει και σε ένα βαθμό τον δικαιώνω".

" Ο Ολυμπιακός μου έδωσε το βήμα για να πάρω τη μεταγραφή. Ωστόσο στον Πειραιά δεν είχα τόσο χρόνο συμμετοχής. Ήθελα να αποδείξω πως αξίζω. Στη Σάλκε πήρα το χρόνο μου".

" Σίγουρα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σάλκε. Ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια ομάδα, αλλά οι προπονήσεις του είναι πολύ διαφορετικές. Εδώ είναι πιο επίπονες και είμαστε καλύτερα σε φυσική κατάσταση. Όμως και ο Ολυμπιακός έχει καλό υλικό και παίκτες, αλλά υπάρχει διαφορά στις προπονήσεις", δήλωσε ο 19χρονος άσος.

Για τη φετινή πορεία της γερμανικής ομάδας στο Champions League και τις δικές του εμφανίσεις, είπε: " Ήταν μια μεγάλη επιτυχία και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να περάσουμε το εμπόδιο της Βαλένθια. Η Σάλκε έχει πολύ καλό υλικό και δουλεύει εξαιρετικά στις προπονήσεις. Έχει πολλές δυνατότητες και δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο που είμαστε εδώ. Μετά από μεγάλη προσπάθεια και φτάσαμε στους "8"".

" Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Εγώ όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο σκέφτομαι πάντα θετικά. Θέλω να μπω μέσα και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει στους στόχους της. Την Τετάρτη πιστεύω πως το έκανα και γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος".

Σε ερώτηση για το αν βλέπει τη Σάλκε ικανή να φτάσει μέχρι και στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Παπαδόπουλος απάντησε: " Όλα είναι πιθανά. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να συνεχίσουμε στο θεσμό".

Τέλος, ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε και στον προπονητή του, τον Φέλιξ Μάγκατ, για το θέμα που δημιουργήθηκε με την απουσία από την προπόνηση και για τις φήμες περί αποχώρησής του.

" Ο Μάγκατ δεν έρχεται ποτέ μετά τους αγώνες. Την προπόνηση την αναλαμβάνουν οι συνεργάτες του. είναι το ίδιο. Κάνουν την ίδια προπόνηση, αφού έχουν εντολές από τον Μάγκατ. Απλώς μετά από ματς δεν έρχεται".

" Τώρα αναφορικά με τα όσα ακούγονται για το αν θα φύγει το καλοκαίρι, αυτό δεν το ξέρω εγώ. Όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ