ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Χίπια στη Λεβερκούζεν

Ο Χίπια στη Λεβερκούζεν
Ντουτ Χίπια

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Ρόμπιν Ντουτ, τη θέση του οποίου πήρε ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ Σάμι Χίπια.

Ο Ρόμπιν Ντουτ ήταν ο άνθρωπος που πλήρωσε τελικά το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις της Μπάργερ Λεβερκούζεν.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έκαναν τη διοίκηση του συλλόγου να προβεί στην απόλυσή του στην προσπάθειά της να αντιστρέψει το κλίμα.

Έτσι η ήττα από τη Φράιμπουργκ, πέμπτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις, έφερε την αποπομπή του 47χρονου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σάμι Χίπια. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο του Ντουτ και μετά τη φυγή του τελευταίου θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τις “ασπιρίνες” ως το τέλος της σεζόν, έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Βόλφγκανγκ Χολτζχάουσερ, εκτελεστικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, είπε επί του θέματος: “Έπρεπε να ενεργήσουμε και να προβούμε σε μία δήλωση, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος είναι να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη τη νέα σεζόν”.

Από την πλευρά του ο Χίπια, ο οποίος θα έχει για βοηθό του τον Σάχα Λεβαντόφσκι, δήλωσε: “Γνωρίζω την ομάδα και πιστεύω πολύ σε αυτή. Εμείς, ο Σάχα Λεβαντόφσκι κι εγώ, θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να οδηγήσουμε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στις επιτυχίες. Είναι ασταθής ομάδα και δεν έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, όντας εδώ τρία χρόνια έχω το πλεονέκτημα να γνωρίζω τους παίκτες”.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ