ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Σβάινσταϊγκερ βρίζει τη Ντόρτμουντ

Ο Σβάινσταϊγκερ βρίζει τη Ντόρτμουντ

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ βιντεοσκοπήθηκε σε πάρτι να χυδαιολογεί εις βάρος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, της μεγάλης αντιπάλου της Μπάγερν Μονάχου (video).

" BVB, γιοι της π...ας", επαναλάμβανε ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν φάνηκε να ενοχλείται που τον βιντεοσκοπούσαν να βρίζει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, τη μεγάλη αντίπαλο της Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια για τον ίσως επόμενο αρχηγό της εθνικής Γερμανίας αυτή δεν είναι καθόλου καλή εικόνα. Ο μέσος της Μπάγερν δεν ενοχλείται προς το παρόν και συνεχίζει τα μπάνια του στο Ντουμπρόβνικ.

Με εντολές γιατρού ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ξεκουράζεται. Αναμένεται να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή των Βαυαρών στις Ηνωμένες Πολιτείες για την περιοδεία που θα κάνει ο σύλλογος με φιλικές αναμετρήσεις στη Νέα Υόρκη.

O Σβάινσταϊγκερ θα πανηγύρισε με τη ψυχή του το εκπληκτικό γκολ του νεοαποκτηθέντα Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον αγώνα της Μπάγερν με τη Γκλάντμπαχ. Ο Λεβαντόφσκι είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που πραγματοποίησε το δρομολόγιο Ντόρτμουντ-Μόναχο.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ