ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντεμπούτο στο "κολαστήριο" της Ντόρτμουντ

Borussia Dortmund's fans before the game
Μπορούσια Ντόρτμουντ οπαδοί EMPICS SPORTS PHOTOGRAPHY LTD.

Ο Στέφανος Καπίνο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός τερματοφύλακας της Μάιντς μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να "καίγονται" για τη νίκη.

"Κάθε αρχή και δύσκολη", λέει η γνωστή παροιμία. Στην περίπτωση του Στέφανου Καπίνο, όμως, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικός κάτω από τα γκολπόστ της Μάιντς μέσα σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης (το ματς είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή στις 21:30).

Αναφερόμαστε φυσικά στο "Βεστφάλενσταντιον" της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ένα γήπεδο που χωράει 80.645 θεατές σε αγώνες πρωταθλήματος και σε κάθε ματς στην Μπουντεσλίγκα έχει μέσο όρο 80.463 εισιτήρια!

Δηλαδή δεν πέφτει ούτε καρφίτσα...

Το κακό για τον Έλληνα άσο είναι πως η Ντόρτμουντ "καίγεται" για βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα (είναι στην επικίνδυνη ζώνη).

Υπάρχει όμως και ένα καλό νέο για τον Καπίνο και αυτό είναι η εμπειρία του από ντέρμπι. Στην Ελλάδα έχει παίξει αρκετά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, οπότε γνωρίζει πάνω-κάτω τι θα αντιμετωπίσει.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ