ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπόατενγκ για τρία χρόνια στη Σάλκε

Μπόατενγκ για τρία χρόνια στη Σάλκε

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ είναι ξανά κάτοικος Μπουντεσλίγκα ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας, με τη Σάλκε να ανακοινώνει επίσημα τη μεταγραφή του από τη Μίλαν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες από την πρόκριση της Μίλαν στους ομίλους του Champions League στην οποία είχε καθοριστική συμβολή (δύο γκολ κόντρα στην Αϊντχφόφεν στο 3-0 του "Σαν Σίρο"), ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ αποτελεί επίσημα παρελθόν από τους "ροσονέρι".

Οι Μιλανέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Σάλκε για την παραχώρησή του, με τον 26χρονο Γκανέζο μέσο να υπογράφει την Παρασκευή (30/8) τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "βασιλικούς μπλε" και να παίρνει τη φανέλα με το Νο 9.

"Είμαστε ευχαριστημένοι που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή", δήλωσε ο πρόεδρος της Σάλκε, Κλέμενς Τόνιες, και συμπλήρωσε: "Είναι ακριβώς η προσθήκη που είχαμε ανάγκη και που θέλαμε να κάνουμε".

Όσον αφορά στον Μπόατενγκ, για τον οποίο η Σάλκε θα είναι ο έκτος συνολικά σταθμός της καριέρας του (Χέρτα, Τότεναμ, Ντόρτμουντ, Πόρτσμουθ και Μίλαν οι προηγούμενες), τόνισε:

"Είμαι ευτυχισμένος που γύρισα σπίτι μου. Η Μπουντεσλίγκα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Οι επαφές με τη Σάλκε είχαν ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2012, αλλά έπρεπε να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή".

Τέλος, ο γενικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Χορστ Χελντ, δήλωσε: "Δεν ήταν δύσκολο να πείσουμε τον Κέβιν, ήταν δύσκολο να πείσουμε τη Μίλαν..."

Aξιοσημείωτο πως η Μίλαν αποχαιρέτησε τον Μπόατενγκ και μέσω Twitter όπου του ευχήθηκε καλή τύχη στα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ