ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Με Ντόρτμουντ στον τελικό η Μπάγερν

Με Ντόρτμουντ στον τελικό η Μπάγερν

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-0 την Χέρτα στο Βερολίνο, έτσι θα ξαναπάει στις 21 Μαΐου στην γερμανική πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν στον τελικό του κυπέλλου (videos)

Για τρίτη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου, καθώς νίκησε με 3-0 την Χέρτα στο Βερολίνο.

Θα επιστρέψει στο "Ολίμπιασταντιον" στις 21 Μαΐου για τον τελικό με τους Βαυαρούς, θα είναι ο 8ος τελικός στην ιστορία της (3 τρόπαια) και τρίτος σερί.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε ηττηθεί από Μπάγερν (2014) και Βόλφσμπουργκ (2015), ενώ το τελευταίο τρόπαιο ήταν το 2012, νικώντας με 5-2 την Μπάγερν.

Όσον αφορά στον αποψινό ημιτελικό, ο Γκονσάλο Κάστρο άνοιξε το σκορ στο 20', διπλασίασε τα τέρματα της Μπορούσια ο Μάρκο Ρόις στο 75' και στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 0-3 0 Χένριχ Μχιταριάν.

ΧΕΡΤΑ: Γιάρστεϊν, Βάιζερ, Σταρκ, Μπρουκς, Πλάτενχαρτ, Σκιέλμπρεντ, Λούστενμπεργκερ, Χέγκελερ (62' Μπάουμγιοχαν), Χαραγκούτσι (65' Σίμπερ), Καλού, Ιμπίσεβιτς.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Σβεν Μπέντερ, Χούμελς, Σμέλτσερ (84' Ντουρμ), Γκονσάλο Κάστρο (77' Γκιουντογάν), Βάιγκλ, Καγκάουα, Μχιταριάν, Ρόις, Αντριάν Ράμος.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τρίτη

Μπάγερν - Βέρντερ 2-0 (30' και 71' Τόμας Μίλερ)

Τετάρτη

Χέρτα - Ντόρτμουντ 0-3 (20' Γκονσάλο Κάστρο, 75' Ρόις, 83' Μχιταριάν)

*τελικός στις 21 Μαΐου στο Βερολίνο

Χέρτα - Ντόρτμουντ 0-3

Μπάγερν - Βέρντερ 2-0

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ