ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεπτομέρειες για Πλεά στη Γκλάντμπαχ

Waregem's Michael Heylen, left, challenges Nice's Alassane Plea during a Europa League group K soccer match between Zulte Waregem and Nice at the Regenboog stadium in Waregem, Belgium, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Waregem's Michael Heylen, left, challenges Nice's Alassane Plea during a Europa League group K soccer match between Zulte Waregem and Nice at the Regenboog stadium in Waregem, Belgium, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Κύμα αποχωρήσεων στη Νις, καθώς μετά την (διαφαινόμενη) απώλεια του Μάριο Μπαλοτέλι, το γαλλικό κλαμπ κινδυνεύει να χάσει και τον Αλασάν Πλεά, ο οποίος οδεύει ολοταχώς προς Γκλάντμπαχ.

Σωματικά μπορεί να είναι στη Νίκαια, όμως ψυχικά έχει -ήδη- μεταφερθεί στην περιοχή της Ρηνανίας. Ο λόγος για τον Αλασάν Πλεά, ο οποίος βρίσκεται με το 1,5 πόδι στη Γκλάντμπαχ, στην πρώτη του απόπειρα εκτός γαλλικών τειχών.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λένε, με την περίπτωση του Αλασάν Πλεά να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Ο Γάλλος επιθετικός, που έκανε... θραύση στη Ligue 1 με τη φανέλα της Νις (16 τέρματα σε 35 εμφανίσεις), πρόκειται να αποχωρήσει από την Γαλλική Ριβιέρα και να γίνει "πουλάρι" για λογαριασμό της γερμανικής ομάδας, με το “Borussia Park” να γίνεται το νέο του ποδοσφαιρικό “σπίτι”.

Εντός 48 ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 25χρονου κυνηγού, με το κόστος της μετακίνησης να αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ