ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Λάμπει" ο Διαμαντάκος

"Λάμπει" ο Διαμαντάκος

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που σκόραρε για τρίτο σερί ματς με την φανέλα της Καρλσρούης, αυτή τη φορά στο σπουδαίο "διπλό" επί της Ζανκτ Πάουλι (video). 4 γκολ και 2 ασίστ για τον Έλληνα επιθετικό σε 9 συμμετοχές.

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό στην Καρλσρούη τον Δημήτρη Διαμαντάκο το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου ο Έλληνας στράικερ να δοκιμαστεί σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Τσβάιτελιγκα.

Ο 22χρονος (5/3/1993) φορ υποβλήθηκε σε επέμβαση στις αμυγδαλές, επέστρεψε και υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, χάνοντας ουσιαστικά το πρώτο δίμηνο της σεζόν. Ωστόσο από την στιγμή που επέστρεψε και πήρε φανέλα βασικού δείχνει να πατάει γερά στα πόδια του και ειδικά τον τελευταίο μήνα οι αριθμοί του είναι εξαιρετικοί.

Στις αρχές Νοέμβρη απέναντι στην Μπόχουμ, ο Διαμαντάκος εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή για την Καρλσρούη, αφού με 1 γκολ και 2 ασίστ οδήγησε την ομάδα του στο εμφατικό 3-0. Στα τρία τελευταία παιχνίδι, κόνρτρα σε Μπίλεφελντ, Γκρόιτερ Φιρτ και Ζανκτ Πάουλι, έχει σκοράρει ισάριθμες φορές. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του είναι 4 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές (573 αγωνιστικά λεπτά στο σύνολο).

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την 4η της βαθμολογίας Ζανκτ Πάουλι, ο Διαμαντάκος με τακουνάκι εξ επαφής πέτυχε το δεύτερο και νικητήριο τέρμα (71') της Καρλσρούης, που με το σημαντικό αυτό "διπλό", ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 25 πόντους.

Δείτε το γκολ του 22χρονου φορ κόντρα στην Ζανκτ Πάουλι:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ