ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ξέχασε τον ήρωά της στο γήπεδο!

Ξέχασε τον ήρωά της στο γήπεδο!

Ο Ιλκάι Γκεντογάν χάρισε στη Ντόρτμουντ το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όμως το πούλμαν των Βεστφαλών αναχώρησε για το αεροδρόμιο αφήνοντάς τον στα αποδυτήρια. Δείτε το video!

Το γκολ του 21χρονου Γερμανού μέσου στο τελευταίο λεπτό της παράτασης κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ (120') απάλλαξε την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα από το άγχος της διαδικασίας των πέναλτι, όμως η ανταμοιβή του σκόρερ δεν ήταν σίγουρα και η καλύτερη δυνατή.

Ο Γκεντογάν έμεινε αρκετή ώρα στο γήπεδο απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων (αναπόφευκτο καθώς ήταν ο άνθρωπος του αγώνα) όμως όταν έφτασε στο πάρκινγκ για να επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας της Ντόρτμουντ ουδείς τον περίμενε!

Για την ακρίβεια τον είχαν εγκαταλείψει στο γήπεδο, με το πούλμαν να έχει αναχωρήσει για το αεροδρόμιο και τον άτυχο παίκτη να μην έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίζει να υπογράφει αυτόγραφα περιμένοντας την επιστροφή του.

Υπήρχε πάντως happy end στην "περιπέτεια" του παίκτη, καθώς την ώρα που ένας υπάλληλος της Γκρόιτερ Φιρτ προσφέρθηκε να τον πάει στο αεροδρόμιο, εμφανίστηκε στον ορίζοντα το πούλμαν της ομάδας, συνοδευόμενο από αστυνομική συνοδεία.

Όσο για το "συγγνώμη" προς τον Γκεντογάν αυτό ήρθε μέσω των συμπαικτών του, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν κατά την επιβίβασή του στο πούλμαν.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ