ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κλοπ: "Απέρριψα προτάσεις που δεν πίστευα ότι θα έχω"

Κλοπ: "Απέρριψα προτάσεις που δεν πίστευα ότι θα έχω"

Τον ενδιαφέρον αρκετών ομάδων παραδέχτηκε πως προσέγγισε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ.

Αρκετές ήταν οι κρούσεις που είχε από ομάδες ο Γιούργκεν Κλοπ φέτος, αφού μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει το έργο του στην Ντόρτμουντ.

Παρόλα αυτά εκείνος έκλεισε τα αφτιά του στις σειρήνες και ξεκαθάρισε μέσω της "Bild" πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τη Βεστφαλία.

"Όπως έγινε και με τους Ματς (Χούμελς), Ιλκάι (Γκιουντογκάν), Λέβι (Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι), Μάριο (Γκέτσε), Μάρκο (Ρόις) και άλλους, υπήρχαν σύλλογοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Υπήρξαν κρούσεις. Κάποιοι σύλλογοι δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα ενδιαφερθούν για μένα" είπε αρχικά και προσέθεσε: "Δεν μπορείς να πεις: α, ωραία, θα έρθω. Πόσα μου δίνετε; ". Για να απαντήσω πάντα το σκέφτομαι αρκετά. Θα έπρεπε".

Για το αν θα φύγει από την Ντόρτμουντ σχολίασε: "Θα πρέπει να αλλάξει το πώς νιώθω για την ομάδα και το πώς νιώθει εκείνη για μένα. Αν αισθάνομαι ότι δεν μπορώ πλέον ή δε θέλω να εκπληρώσω τις προσδοκίες μου, θα ήταν καλύτερα να φύγω.

Δεν υπάρχει τώρα κάτι τέτοιο. Επομένως, τα πράγματα για μένα είναι εξαιρετικά στο σύλλογο. Όλα γίνονται καλύτερα στην Ντόρτμουντ. Είμαι 46 ετών, θα δούμε πόσο θα διαρκέσει το κεφάλαιο της Ντόρτμουντ. Δεν ψάχνομαι να φύγω".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ