ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ηγέτης ο Παπασταθόπουλος

Ηγέτης ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα καλύψει το κενό του Περ Μέρτεζακερ και καλείται να γίνει ο νέος ηγέτης της άμυνας της Βέρντερ.

Στην Βρέμη είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τόσο που είναι όλοι σίγουροι πως θα γίνει ο νέος ηγέτης της άμυνας της Βέρντερ.

Οι Γερμανοί την τελευταία μέρα των μεταγραφών πούλησαν στην Άρσεναλ τον αρχηγό τους, Περ Μέρτεζακερ και τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο κενό του διεθνή Γερμανού στόπερ στο κέντρο της άμυνας θα καλύψει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αφήνοντας το δεξί άκρο της άμυνας, στο οποίο έπαιξε και στα 4 πρώτα ματς της Bundesliga.

Ο Έλληνας άσος λοιπόν θα είναι στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Αντρέας Βολφ (κάποιες και τον Σεμπάστιαν Πρεντλ), έτσι ο νέος αρχηγός, ο Κλέμενς Φριτς, θα αφήσει το κέντρο και θα επιστρέψει δεξί μπακ, στην φυσική του θέση δηλαδή.

Το απόγευμα της Τρίτης το κορυφαίο γερμανικό ποδοσφαιρικό περιοδικό, "Kicker", είχε στην ηλεκτρονική έκδοση κεντρικό θέμα τον Παπασταθόπουλο, μιλώντας για τον νέο του ρόλο και πόσο πιστεύουν σε αυτόν όλοι στην Βρέμη.

"Ο Σωκράτης κάνει πολύ καλή δουλειά, δεν είναι δημιουργημένος για να παίζει μόνο σε μία θέση, είναι ευέλικτος. Έχει ποιότητα και σπουδαία προσθήκη στην ομάδα", τόνισε ο τεχνικός της Βέρντερ, Τόμας Σάαφ.

Ο τεχνικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς, πρόσθεσε: "Είναι έξυπνος, γρήγορος και με δυνατός. Μπορεί να παίζει όπου χρειάζεται για να μας βοηθήσει. Δεν κάνει άσκοπα τάκλιν, έχει καλές τοποθετήσεις και είναι πολύ νέος".

Ο ίδιος ο Παπασταθόπουλος τόνισε πως οι συμπαίκτες του τον δέχτηκαν πολύ καλά στην ομάδα, ο νιώθει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ